Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τιμές εισιτηρίων ΜΜΜ – μείωση: Δείτε τους πίνακες
ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

Τιμές εισιτηρίων ΜΜΜ – μείωση: Δείτε τους πίνακες

Τιμές εισιτηρίων ΜΜΜ - μείωση: Η μείωση στις τιμές εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα ισχύσουν από τη Δευτέρα και για συγκεκριμένο διάστημα, ενώ οφείλονται στη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στο 13%.

Τιμές εισιτηρίων ΜΜΜ – μείωση: Τις νέες μειωμένες τιμές των εισιτηρίων ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Οι νέες τιμές των εισιτήριων ξεκινούν από την 1η Ιουνίου. Η αναπροσαρμογή στις τιμές όλων των προϊόντων μετακίνησης του ΟΑΣΑ (εισιτήρια και κάρτες χρονικής διάρκειας) προκύπτει από την απόφαση της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των ευρύτερων μέτρων στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων, για μείωση του συντελεστή Φ.Π.Α. στο 13% στις μεταφορές για το διάστημα από την 1 Ιουνίου έως και 31 Οκτωβρίου 2020. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι, από την 1η Ιουνίου, ενεργοποιείται η διαδικασία αποζημίωσης με τη μορφή χρονικής επέκτασης σε όλους τους κατόχους προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card, οι οποίοι προπλήρωσαν, αλλά δεν εξάντλησαν την αξία των ενεργοποιημένων καρτών τους, λόγω των περιορισμών που τέθηκαν στις μετακινήσεις από τις 11 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου 2020.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card που είχαν υπόλοιπο μικρότερο των 30 ημερών θα λάβουν πίστωση αξίας ενός μήνα, οι δε κάτοχοι καρτών που είχαν υπόλοιπο μεγαλύτερο των 30 ημερών θα λάβουν πίστωση αντίστοιχη με το χρόνο που διήρκησαν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων.
Οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν στα αυτόματα μηχανήματα πώλησης του δικτύου του ΟΑΣΑ και θα είναι διαθέσιμες προς χρήση από τους δικαιούχους, όποτε το επιθυμήσουν εντός χρονικού διαστήματος 24 μηνών. Επιπλέον, για τις αγορές ετήσιων καρτών θα παρέχεται πρόσθετη έκπτωση 10%, πάλι με τη μορφή χρονικής επέκτασης.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές σε εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ

Δείτε ακόμη

Κάμερα κατέγραψε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη -Τη στιγμή που ΙΧ καρφώθηκε στο φανάρι
Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς
Πυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση: Ληστές ΑΤΜ άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών
Επίθεση με βιτριόλι:΅Σφίγγει ο κλοιός, κοντά στη λύση του μυστηρίου οι Αρχές
Βίντεο – ντοκουμέντο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις