Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία σε σούπερ μάρκετ – βίντεο: Βίντεο από την “εισβολή” στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ – βίντεο: Βίντεο από την “εισβολή” στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ - βίντεο: Ο ληστής που φοράει κουκούλα και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπαίνει στο σούπερ μάρκετ με προτεταμένο το όπλο.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ – βίντεο: Την ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ κατέγραψε καρέ-καρέ η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Η ληστεία σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στην οδό Πίνδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το LawandOrder, ο ληστής που φοράει κουκούλα και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπαίνει στο σούπερ μάρκετ με προτεταμένο το όπλο και ζητά από τις δύο ταμίες να του βάλουν σε σακούλες τις εισπράξεις.

Κινείται νευρικά στο χώρο των ταμείων, πάντα με το όπλο στο χέρι, ενώ κάποια στιγμή ρίχνει μια ματιά στον εξωτερικό χώρο, προφανώς για να δει αν υπάρχει κινητοποίηση της αστυνομίας. Πολύ γρήγορα επιστρέφει, παίρνει τη σακούλα με τα χρήματα από το πρώτο ταμείο, πηγαίνει στο δεύτερο και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αποχωρεί από το κατάστημα. Η ληστεία συνολικά διαρκεί περίπου ένα λεπτό.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ – Δείτε το βίντεο

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στην Εκάλη

Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι 80χρονου στην Εκάλη και τον λήστεψαν. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρισκόταν ο ηλικιωμένος. Αμέσως μετά τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και, αφού αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Ληστές εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο και αρπάζουν χρηματοκιβώτιο
Βίντεο ντοκουμέντο της AlphaFreePress – Αλβανοί κακοποιοί μπουκάρουν σε επιχείρηση
Δύο επικίνδυνοι τσαντάκηδες στα χέρια της ΕΛΑΣ – Πώς δρούσαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις