Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: Εντυπωσιακό φόρεμα με ασορτί φλοράλ μάσκα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: Εντυπωσιακό φόρεμα με ασορτί φλοράλ μάσκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Ιβάνκα Τραμπ - κορονοϊός: Στο διαστημικό Κέντρο Κένεντι στην Φλόρινα βρέθηκαν Ντόναλντ Τραμπ και η κόρη του Ιβάνκα με την οικογένειά της, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ιστορική εκτόξευση του Space Χ.

28.05.2020 | 22:00

Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός:  Στο διαστημικό Κέντρο Κένεντι στην Φλόρινα βρέθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια και την κόρη του Ιβάνκα με την οικογένειά της, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ιστορική εκτόξευση του Space X του Έλον Μασκ που τελικά αναβλήθηκε λόγω καιρού, με την Ιβάνκα Τραμπ να ξεχωρίζει με το ανοιξιάτικο φόρεμά της και την ταιριαστή μάσκα.

Η Πρώτη Κόρη και δεξί χέρι του πλανητάρχη,επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τιραντέ, μίντι φόρεμα αξίας 1.790 δολαρίων της Lela Rose. Το εντυπωσιακό φόρεμα είχε διακριτικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ένα μεγάλο κίτρινο τριαντάφυλλο τυπωμένο μπροστά ενώ στο πίσω μέρος, οι τιράντες κατέληγαν σε δύο φιόγκους που έδιναν μια χαριτωμένη πινελιά. Το λουκ ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνες γόβες και μια λευκή τσάντα, ενώ φορούσε και μία λευκή μάσκα με κίτρινα λουλούδια που ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμα.

Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: Σε απόλυτη χρωματική αρμονία και κόρη της

Σε πλήρη αρμονία με την μητέρα της ήταν και η κόρη της Ιβάνκα Τραμπ Αραμπέλα με λευκό φόρεμα και χρυσά σανδάλια ενώ ο γιος της Τζόζεφ (ο μικρότερος γιος της οικογένειας δεν ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη) φορούσε λευκή βερμούδα και μπλε πουκάμισο. Και τα δύο παιδιά, όπως και η μητέρα τους φορούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της ξενάγησης μάσκα στο πρόσωπό τους.

Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ χωρίς μάσκα

Σε αντίθεση πάντως με την κόρη του που επέλεξε να λάβει μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ, στην σπάνια αυτή οικογενειακή συγκέντρωση για την εκτόξευση του Space X, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, ως συνήθως, δεν ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών και δεν φόρεσε μάσκα. Εκτός όμως από τον Αμερικανό Πρόεδρο, το ίδιο έκαναν και η σύζυγός του Μελάνια, η οποία φορούσε ένα φλοράλ ασπρόμαυρο φόρεμα, αλλά και οι γιοι του Ντόναλντ τζούνιορ και Έρικ Τραμπ.

Να σημειωθεί ότι οι αξιωματούχοι υγείας στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν πει ότι όλοι πρέπει να φορούν μάσκα στο κοινό όπου δεν είναι δυνατή η κοινωνική απόσταση όπως καταστήματα και πολυσύχναστες ή πυκνοκατοικημένες περιοχές. Την ίδια ώρα, ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στις ΗΠΑ ξεπέρασε τις 100.000, σύμφωνα με τους New York Times.

Δείτε ακόμα

Η συγκλονιστική φωτο της Σάρα Καρμπονέρο – Μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο
Η Lady Gaga σε ρόλο φορτιγατζή για το μεροκάματο
Το τρολάρισμα του David στη Βικτόρια!
Exit mobile version