Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία πυροβολισμοί: Υπάλληλος εταιρίας εισέβαλε σε συνάντηση και άνοιξε πυρ
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία πυροβολισμοί: Υπάλληλος εταιρίας εισέβαλε σε συνάντηση και άνοιξε πυρ

Γαλλία πυροβολισμοί: Τρεις νεκρούς και έναν τραυματία άφησε πίσω του μία επαγγελματική συνάντηση στη δυτική Γαλλία, όταν ένας υπάλληλος άνοιξε πυρ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Γαλλία πυροβολισμοί: Ένας ενοπλος άνδρας σκότωσε τρία άτομα και τραυματίσε ένα τέταρτο, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, σε ένα λατομείο στη δυτική Γαλλία. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση εισέβαλε σε μια επαγγελματική συνάντηση και άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι, σκοτώνοντας τρία άτομα που ήταν στο σημείο και τραυματίζοντας ακόμη έναν. Ο ένοπλος στη συνέχεια γύρισε το όπλο του στον εαυτό του και επιχείρησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. “Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Ήταν σε άδεια εργασίας και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς και για ποιο λόγο. Αυτό μπορεί να ήταν ένας παράγοντας στα γεγονότα αλλά παραμένουμε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές, ” είπε. Όπως είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, θα μπορούσε να σχετίζεται με μια σχέση αγάπης ή θα μπορούσε να είναι μια πράξη τρέλας που σχετίζεται με ένα αποσταθεροποιημένο άτομο. Το λατομείο Noubleau είναι ένας τεράστιος χώρος εξόρυξης κοντά στην πόλη Saint-Varent στα βορειοανατολικά του Deux-Sèvres.

Δείτε ακόμη

Αναβρασμός στις ΗΠΑ μετά την “ωμή” δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ
Η Boeing πετάει χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο, αλλά αρχίζει την παραγωγή των 737 MAX
Απολύθηκε δικαστής, μετά τη σοκαριστική ατάκα σε θύμα βιασμού
Δύο αστυνομικοί βίασαν 26χρονη που είχε κληθεί ως μάρτυρας στο τμήμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις