Γιαννακόπουλος – αντεπίθεση: “Ε, όχι και οι μαφιόζοι”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος – αντεπίθεση: “Ε, όχι και οι μαφιόζοι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιαννακόπουλος - αντεπίθεση: Ξέσπασμα κατά Μπερτομέου. Βαριές κουβέντες από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού - Στα άκρα η νέα κόντρα με την Euroleague

28.05.2020 | 15:31

Γιαννακόπουλος – αντεπίθεση: Οι δηλώσεις Μπερτομέου στον ισπανικό Τύπο ήταν η σπίθα που έλειπε για να ανάψει το μπαρούτι. Η κρίση της πανδημίας εμφάνισε τη χορηγική γύμνια και την ένδεια εσόδων της Ευρωλίγκας, Πολλές ομάδες αντέδρασαν ανεπίσημα αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ένιωσε να βάλλεται επειδή είχε ζητήσει καταγραφή της διαφωνίας του με τον επισημότερο τρόπο. Ο Τζόρντι Μπερτομέου πέταξε το γάντι λέγοντας “αν φύγει ο ΠΑΟ θα έλθει άλλη ομάδα, έχουμε ξανακούσει τα λόγια αυτά”. Άλλο που δεν ήθελε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σήκωσε το γάντι και άρχισε να βάλλει κατά ριπάς! Είναι ολοφάνερο πως η μάχη έχει ξεκινήσει για τα καλά. Και πλησιάζει η 3η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία ο Γιαννακόπουλος θα μιλήσει και αναμένεται με αγωνία η τοποθέτησή του για τον σύλλογο και το μέλλον.

“Ώστε δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ@@ουν οι μαφιόζοι” ήταν το πρώτο σχόλιο του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού. Και δεν σταμάτησε εκεί: “Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών με όλα τα ‘μεγάλα’ κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα ‘μεγάλα’ ονόματα; Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ@@ε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… Να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις… Να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις… Οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί με τις πληρωμές; Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω”, ήταν το …σοσιαλμιντιακό ντου του Γιαννακόπουλου κατά του CEO της Euroleague ως πληρωμένη απάντηση!

Γιαννακόπουλος – αντεπίθεση: Στέλνουν Καλάθη στην Μπάρτσα οι Ισπανοί

Πλησιάζουν σε συμφωνία Μπαρτσελόνα και Νικ Καλάθης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο και ειδικότερα την El Mundo Deportivo. Η έγκυρη ισπανική αθλητική εφημερίδα αναφέρει πως ο Έλληνας γκαρντ τα βρήκε με την Μπάρτσα και αναμένεται να τριετές συμβόλαιο αντί ποσού 5,5 εκατ. ευρώ, ήτοι κάτι λιγότερο από 2 εκατ. το χρόνο! Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν στη μονομαχία για τον Καλάθη, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν θερμά Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε ακόμη:

Στην Ιταλία του 1934 πέρναγαν οι καλύτεροι (και… οι λιρέτες)!
Αυτή είναι η επόμενη μέρα της F1 και οι νέοι κανονισμοί
Ντέρμπι για μια θέση στην Bundesliga
Exit mobile version