Γερμανία: Ευρω-μάχη για δύο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία: Ευρω-μάχη για δύο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία: Νίκη 6άδας αναζητά η Φράιμπουργκ, χάνει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ αν ηττηθεί η Λεβερκούζεν - Ματσάρα, ανατροπή και στο +2 η Στουγκάρδη!

28.05.2020 | 23:52

Γερμανία: Μετά το στραπάτσο από τη Βόλφσμπουργκ, 1-4 στην Μπάι Αρένα, η Λεβερκούζεν δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμοπουργκ. Η οποία προέρχεται από το εκπληκτικό 3-3 με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Οι “ασπιρίνες” παίζουν πια κορόνα-γράμματα το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Γκλάντμπαχ ήδη είναι από πάνω της στην 4η θέση αν και ισόβαθμη! Από την άλλη, η γηπεδούχος διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δίχως κανένα περιθώριο γκέλας. Ουσιαστικά πλήρης η Φράιμπουργκ (ερωτηματικό μόνο ο καλός μέσος Χάμπερερ), ενώ και για τη Λεβερκούζεν ο Μπος έχει μόνο δύο ερωτηματικά, αυτά των Μπέντερ (βασικός μπακ/αρχηγός), Φόλαντ (φορ, 9 γκολ).

Στο μεταξύ, σε έναν… μίνι τελικό για την απευθείας άνοδο χθες το βράδυ το Αμβούργο γνώρισε την ήττα 3-2 στη Στουτγκάρδη και η μάχη θα πάει μέχρι τέλους! Σε ενα μεγάλο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο και αγκάλιασαν τη 2η θέση. Με επικό come back, όμως, η Στουτγκάρδη το γύρισε 3-2 με το νικητήριο τέρμα του Κάστρο στο 92’! Ετσι η VFB πέρασε μόνη δεύτερη στο +2 από το Αμβούργο και το φινάλε της Τσβάιτελιγκα αναμένεται παραπάνω από συναρπαστικό.

Γερμανία: Στη σέντρα εν μέσω πολεμικής η Γ’ κατηγορία

Σέντρα σήμερα και στην Γ’ κατηγορία, με τις ομάδες διχασμένες και όλες να βάλλουν κατά των διοργανωτών για τον έναν ή άλλο λόγο. Η Μάνχαϊμ ζητάει με εξώδικο λεφτά από την ομοσπονδία για την τήρηση του ιατρικού πρωτοκόλλου. Η σε Ζόνενχοφ έχει βάλει τη νομική της υπηρεσία να ακτινογραφήσει το νόμο για να προσφύγει στα δικαστήρια κατά της DFB! Με δάνεια και funding προσπαθούν να αντεπεξέλθουν αρκετές ομάδες για αυτές τις λίγες αγωνιστικές. (Πρόισεν Μίνστερ, Ντούισμπουργκ, Καϊζερσλάουτερν και Τσβίκαου μεταξύ άλλων). Η δε Ιένα που εδρεύει στο κρατίδιο του Τούρινγκεν δεν μπορεί να παίξει εντός έδρας. Διότι ακόμα δεν έχουν αρθεί στο Τούρινγκεν οι περιορισμό. Θα υποδεχτεί την Κέμνιτσερ 300 χλμ. μακριά από το γήπεδό της!

Christian Charisius

Δείτε ακόμα:

Φλερτάρει με θέση στην F1 μέσα στο ’20 ο Schumacher junior
Με ενδεκάδα ισοβαθμίας παρά το  +14 ο Ολυμπιακός!
ΑΕΚ: Νίκη της ποδοσφαιρικής κανονικότητας
Exit mobile version