Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – πλέι οφ: “Η μπάλα στο χορτάρι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – πλέι οφ: “Η μπάλα στο χορτάρι”

ΑΕΚ - πλέι οφ: Έτοιμη για όλα η Ενωση, χαιρέτισε την επιστροφή στη δράση και φουλάρει για Παναθηναϊκό - Σιμόες: “Δεύτεροι για το κλαμπ και για πάρτη μας”

ΑΕΚ – πλέι οφ: Οριστικό όπως αναμενόταν είναι πια το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα με αυτό η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της προσεχούς εβδομάδας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα, το ΟΑΚΑ. Βραδινό ματς (21.30) με τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova. Ετσι, η ΠΑΕ, με ανάρτηση στα σόσηαλ μήντια, έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στο γήπεδο: “Το ποδόσφαιρο επιστρέφει! Η ομάδα μας επιστρέφει στο γήπεδο! Η μπάλα θα κυλήσει και πάλι στο χορτάρι! Εστω και υπό ιδιαίτερες συνθήκες μια πρώτη νίκη της ποδοσφαιρικής κανονικότητας!”.

Η Ενωση, άλλωστε, ήταν από τα κλαμπ που εξ αρχής είχε ανοιχτά ταχθεί υπέρ της επιστροφής στη δράση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στήριξε, δε, την θέση της μέχρι τέλους και τώρα καλείται να παίξει μπάλα. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και επίσημα και ένα αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, πόσο δε μάλλον τώρα που οι ομάδες θα παίξουν μετά από παύση τριών μηνών!

ΑΕΚ – πλέι οφ: Δεύτερη θέση μόνο βλέπει ο Σιμόες

Ο Σιμόες μίλησε στον πορτογαλικό τύπο για όλους και όλα, αλλά ειδικό βάρος είχαν τα όσα είπε για την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. “Εχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια. Σχεδόν όλα είναι ντέρμπι, σημαντικά παιχνίδια. Θα είναι τεράστια επιτυχία αν βγούμε 2οι. Για τον κόσμο, το κλαμπ, για όλους μας και όσα περάσαμε φέτος. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποφέρει πολλά περισσότερα από το Γιουρόπα Λιγκ. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, Κύπελλο και 2η θέση” είπε χαρακτηριστικά ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και αναφερόμενος στη συνέχεια της καριέρας του κατέληξε: “Η ΑΕΚ είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που επέστρεφα στην Πορτογαλία θα το έκανα μόνο για μια εκ των κορυφαίων ομάδων στη χώρα. Πέρυσι ήμουν κοντά στο να πάω στο Ντουμπάι. Θα ήθελα να παίξω και να ζήσω εκεί. Στα 30 μου θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να κάνω ένα άλλο βήμα. Κυρίως από οικονομικής άποψης“.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Το βάρος σε πάσινγκ γκέιμ και κατοχές, με Ολυμπιακό στο φόντο
Με ενδεκάδα ισοβαθμίας παρά το  +14 ο Ολυμπιακός!
Σούπερ Λιγκ: Κλήρωσε και καταρτίστηκε το πρόγραμμα των πλέι άουτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις