Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρουκ Σιλντς σήμερα: Η φωτογραφία με μαγιό που ενθουσίασε τους followers
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρουκ Σιλντς σήμερα: Η φωτογραφία με μαγιό που ενθουσίασε τους followers

Μπρουκ Σιλντς σήμερα: Η Μπρουκ Σιλντς ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες των 80s και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μπρουκ Σιλντς σήμερα: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης, Μπρουκ Σιλντς, αποδεικνύει ότι τα 54 της πάνε πολύ, αφού συνεχίζει να δείχνει πανέμορφη και λαμπερή.  Η Μπρουκ Σιλντς ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της, όπου ποζάρει με σέξι μπικίνι σε κάποια εξωτική παραλία και ενθουσίασε τους followers με το καλλίγραμμο σώμα της. H ηθοποιός και μοντέλο των ‘80s προσέχει τη διατροφή της και κάνει γυμναστική κάθε μέρα. «Η ομορφιά ξεκινά από μέσα. Με νερό, ύπνο και λαχανικά. Και κυρίως αγάπη» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ομορφιάς της. Η Μπρουκ Σιλντς με μπικίνι αποδεικνύει ότι στα 54 είναι πιο fit από ποτέ.

Η Μπρουκ Σιλντς πότε δεν ακολούθησε αυστηρή δίαιτα για να διατηρήσει το αθλητικό σώμα της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός πίνει πολύ νερό και δεν στερείται μικρές γευστικές απολαύσεις. Στα 54 της χρόνια, η Μπρουκ Σιλντς είναι μια γυναίκα που εκπέμπει γοητεία και θηλυκότητα και το εντυπωσιακό κορμί της αποθεώθηκε από τους followers στο Instagram συγκεντρώνοντας πάνω από 40 χιλιάδες like.

https://www.instagram.com/p/CAqMUb5nehc/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Εντυπωσιακή η Σάρον Στόουν – Ποζάρει στα 62 της με μπικίνι, χωρίς φίλτρα
Άρον άρον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου η Μέρι Κέιτ Όλσεν – Η τεράστια περιουσία των 500 εκ.
Ο Μάθιου Μακόναχι χαρίζει 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας
Η Μegan Fox πρωταγωνιστεί στο φετιχιστικό video clip του νέου της συντρόφου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις