Πρωκτικό σεξ: Όλοι το σκέφτονται, κανείς δεν το λέει

PLUS

Πρωκτικό σεξ: Όλοι το σκέφτονται, κανείς δεν το λέει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Πρωκτικό σεξ: Οι άντρες λατρεύουν την ιδέα να κάνουν πρωκτικό σεξ με μια γυναίκα, ενώ στις γυναίκες δεν αρέσει και τόσο πολύ αυτή η ιδέα και τη φοβούνται.

27.05.2020 | 21:00

Πρωκτικό σεξ: To πρωκτικό σεξ είναι μια υπόθεση για την οποία οι περισσότεροι αποφεύγουν να μιλούν αν και το σκέφτονται αρκετά. Στις ανδρικές παρέες επικρατεί ενθουσιασμός όταν το συγκεκριμένο θέμα τίθεται προς συζήτηση ενώ στις γυναικείες επικρατεί κυρίως μια αμηχανία καθώς μάλλον το θεωρούν ταμπού και το έχουν συνδυάσει με αρνητικούς συνειρμούς. Με λίγα λόγια οι άντρες λατρεύουν την ιδέα να κάνουν πρωκτικό σεξ με μια γυναίκα, ενώ στις γυναίκες δεν αρέσει και τόσο πολύ αυτή η ιδέα και τη φοβούνται.

Τους άνδρες περισσότερο ερεθίζει η ιδέα του ότι θα κάνουν κάτι το «απαγορευμένο» με τη σύντροφό τους καθώς θα ‘πέσει ένα κάστρο’ το οποίο πολιορκούσαν εδώ και καιρό. Τις γυναίκες περισσότερο προβληματίζουν τρία θέματα που αφορούν στο σεξ από την πίσω πόρτα: το πρώτο είναι ο πόνος, το δεύτερο τα θέματα υγιεινής και το τρίτο η ηθική διάσταση του θέματος. Βέβαια και τα τρία μπορούν να ξεπεραστούν και να καταρριφθούν εάν και εφόσον μια γυναίκα θέλει να το δει θετικά.

γράφει η Έλενα Φάκου

Πρωκτικό σεξ: Κρέμες απευαισθητοποίησης, πρωκτικές σφήνες και διαπροσωπική επικοινωνία

Όσον αφορά στον πόνο, αυτός μπορεί να ελεγχθεί με διάφορες ειδικές κρέμες απευαισθητοποίησης ειδικές για πρωκτικό σεξ τις οποίες μπορεί να προμηθευτεί κανείς από sex shops. Η κατάσταση μπορεί να βοηθηθεί με την τοποθέτηση μικρού μεγέθους (αρχικά) ειδικής σφήνας μέσα στον πρωκτό η οποία βοηθάει στο να ερεθίσει και να διεγείρει την περιοχή σταδιακά μέχρι να είναι έτοιμη να δεχθεί διείσδυση ενώ τέλος το ζευγάρι θα πρέπει να επικοινωνεί ώστε εκείνη να έχει του λέει πότε και που πρέπει να σταματήσει ή να συνεχίσει μέχρι να ξεπεραστεί εντελώς ο σκόπελος του πόνου.

Πρωκτικό ντους, προφυλακτικό και λιγότερο άγχος για το σώμα σου

Σχετικά με το θέμα της υγιεινής οι γυναίκες περισσότερο φοβούνται πως θα εκτεθούν επειδή η συγκεκριμένη περιοχή είναι βρώμικη. Αυτό είναι και πάλι κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται, καθώς υπάρχουν στο εμπόριο αρκετά είδη από κλύσματα, τα οποία μάλιστα λέγονται πρωκτικά ντους και οι πλύσεις πριν το σεξ βοηθούν στο να καθαρίσει εντελώς η περιοχή και έτσι να ξεπεραστεί το σχετικό άγχος. Αυτό που πρέπει να προσέξει κάθε ζευγάρι που θέλει να κάνει πρωκτικό σεξ, είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό για την μεγαλύτερη ασφάλειά του.

Τέλος, όσον αφορά στην ηθική διάσταση του θέματος, εκεί δε μπορεί κανείς να πει στον άλλο τι να κάνει, αυτές είναι προσωπικές απόψεις και ο καθένας πρέπει να αποφασίσει μόνος του. Το μόνο που θα πρέπει να σκεφτεί είναι μήπως ο συντηρητισμός τελικά στέκεται τροχοπέδη σε μια διαδικασία η οποία μπορεί να του προσφέρει ηδονή κι εκείνος την αρνείται αφιλτράριστα. Ίσως καμία φορά να πρέπει να δοκιμάσει κάτι για να το απορρίψει.

Δείτε ακόμα

Το οne night stand είναι η ειδικότητά τους
Eίναι τελικά gay ένας άνδρας που ζητάει διείσδυση από γυναίκα;
Σε αυτά τα τρία ζώδια άρεσε η καραντίνα και φαίνεται ότι τους λείπει
Exit mobile version