Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μένουμε Όρθιοι ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμφανίσεις των κυριών στο Ζάππειο – Πολύ σέξι η Αχτσιόγλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μένουμε Όρθιοι ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμφανίσεις των κυριών στο Ζάππειο – Πολύ σέξι η Αχτσιόγλου

Μένουμε Όρθιοι ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω από αυστηρά μέτρα και με τις απαραίτητες αποστάσεις, που επιβάλλει η εποχή του κορωνοϊού, έγινε στο Ζάππειο η παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι».

Μένουμε Όρθιοι ΣΥΡΙΖΑ: Στο Ζάππειο δόθηκε το ραντεβού του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι II». Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο Ζάππειο με διάθεση και χαμόγελα, περιμένοντας να ακούσουν όσα είχε να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας. Στο αίθριο του Ζαππείου το κλίμα ήταν ευχάριστο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις, καθώς οι καρέκλες ήταν τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρούνται τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα μπόλικα, ενώ δεν έλειψαν και τα κοπλιμέντα στις κυρίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με καλοκαιρινή διάθεση έφτασαν στο Ζάππειο οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες στην πλειονότητά τους επέλεξαν φωτεινά χρώματα στα outfit τους. Πιο σέξι, η πρώην υπουργός Εργασίας που τράβηξε τα φώτα πάνω της. Η Έφη Αχτσιόγλου, πιστή στο στιλ της, επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με γκρι γόβες και μια μεγάλη, μπεζ τσάντα. Τα πόδια της, άκρως καλλίγραμμα ενώ φαίνεται πως γυμνάζεται αρκετά. Το λευκό χρώμα προτίμησε και η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η Θεσσαλονικιά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με ασορτί τοπ και γόβες στην ίδια απόχρωση, κρατώντας μια δίχρωμη τσάντα ώμου.

«Μένουμε όρθιοι ΙΙ»: Στο Ζάππειο ο Τσίπρας, η πρότασή του για την οικονομία

Με πιο καλοκαιρινή διάθεση εμφανίστηκε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επέλεξε φόρεμα πουκαμίσα σε κίτρινη απόχρωση με μαύρα kitten heels. Από την άλλη, η Θεοπίστη Πέρκα πόνταρε σε πιο έντονο χρώμα και συνδύασε το κλασσικό μαύρο παντελόνι με λευκό τοπ με έντονο ροζ σακάκι. Έντονο κόκκινο σακάκι φόρεσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Με καφέ σακάκι σε πιο χαλαρή γραμμή εμφανίστηκε η Ρένα Δούρου, η οποία και αυτή φόρεσε παντελόνι με μπλούζα.

Κατερίνα Νοτοπούλου
Όλγα Γεροβασίλη, Θεοπίστη Πέρκα
Ρένα Δούρου
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Δείτε ακόμη

Το γεμάτο αισιοδοξία βίντεο από τον Πειραιά – Το πόσταρε ο Μητσοτάκης
Μητσοτάκης στο STAR: Θα ενισχύσουμε τον φράχτη στον Έβρο
Τα ερωτικά του Καραϊσκάκη και οι βωμολοχίες – Η Ελλάδα 2021 ξεσήκωσε (πάλι) το διαδίκτυο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις