Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Πουλής κατάσχεση: Συνεχίζεται ο “πόλεμος” βουλευτή – ΚΕΕΛΠΝΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Πουλής κατάσχεση: Συνεχίζεται ο “πόλεμος” βουλευτή – ΚΕΕΛΠΝΟ

Πολάκης - Πουλής κατάσχεση: Η ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή στο facebook σχετικά με την καταδίκη του πρώην υπουργού.

Πολάκης – Πουλής κατάσχεση: Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σταμάτης Πουλής- πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ- ενημέρωσε ότι προχώρησε στην συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη. Οπως γράφει ο κ. Πουλής η συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών γίνεται μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου η οποία καταδίκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για δυσφήμιση. Ο κ. Πουλής γράφει ότι ο κ. Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ για αποζημίωση και να διαγράψει από το προφίλ του στο Facebook, την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος του. Ακόμα να δημοσιεύσει στο προφίλ του και την καταδικαστική για αυτόν απόφαση του δικαστηρίου.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προχώρησα στη συντηρητική Κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, όπως ακριβώς προβλέπει ο Νόμος, στο πλαίσιο εφαρμογής της τελεσίδικης Δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ως κοινός υβριστής, με αποκλειστικό στόχο να δυσφημίσει έμενα και την οικογένειά μου. Σύμφωνα με αυτήν, υποχρεούται να μου καταβάλλει το ποσό των 3.607€, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.

Πουλής: Ο Πολάκης να μάθει να πληρώνει

Γιατί όπως ακριβώς ορίζεται σε αυτήν, θα πρέπει να μάθει να πληρώνει για τις ύβρεις του. Είναι δύσκολη η ζωή Παύλο για έναν υβριστή. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, που θα πάει…” Υπενθυμίζεται ότι Παύλος Πολάκης έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από αγωγή που είχε υποβάλει ο τότε πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα, ο κ. Πολάκης είχε αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του δικαστηρίου σχολιάζοντας το χαμηλό ποσό που επιδικάστηκε σε βάρος του, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές κατά των δικαστών. Στην ίδια ανάρτηση είχε καλέσει τον κ. Πουλή να πάει στη Βουλή για να του δώσει τα 3.000 ευρώ μπροστά στις κάμερες… “σε κέρματα μέσα σε σακούλες”.

Δείτε ακόμη

Μητσοτάκης στο STAR: Θα ενισχύσουμε τον φράχτη στον Έβρο

Τράβηξαν όλα τα βλέμματα τα… πόδια της Αχτσιόγλου – Πώς ντύθηκαν οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ
Το γεμάτο αισιοδοξία βίντεο από τον Πειραιά – Το πόσταρε ο Μητσοτάκης
Το τερμάτισαν στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Παπαχριστόπουλος εξηγεί γιατί έχουμε λίγα κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις