Μπεσίκτας – Μάνταλος: Ανακοινώσεις ενώ… διαλύονται

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεσίκτας – Μάνταλος: Ανακοινώσεις ενώ… διαλύονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπεσίκτας - Μάνταλος: Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέτρο Μάνταλο.

26.05.2020 | 05:50

Μπεσίκτας – Μάνταλος: Μέχρι και Μάνταλο ανακοίνωσαν την στιγμή της οικονομικής τους διάλυσης. Η oικονομική κατάσταση στην Τουρκία είναι τέτοια που και ο πιο αισιόδοξος οικονομικός αναλυτής θα μπορούσε ακόμη να αλλάξει επάγγελμα αν κάποιος του έλεγε ότι θα ….ανέβει πολύ όλη αυτή η κατάσταση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε πως έχει η κατάσταση. Ο τεχνικός της ομάδας της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτζίν ανακοίνωσε νέα μείωση μπάτζετ, στο ήδη υπάρχον πρόβλημα που διαιωνίζεται εδώ και 2 περίπου χρόνια. Ήδη ανακοινώνονται αποδεσμεύσεις συμβολαίων, σε 7 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι και με τα έσοδα αυτά πρόκειται να πληρωθούν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Η φιλοδοξία τους στα μεταγραφικά θυμίζουν λίγο δηλώσεις Χουλουσί Ακάρ που σε λίγο θα μας πει ότι το Αιγαίο είναι δικό του μέχρι την …Χαλκίδα. Η φιλοδοξία λοιπόν της Μπεσίκτας είναι να αποκτηθούν παίκτες μέχρι 28 ετών με απολαβές που δεν θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ανεξάρτητα αν στην πορεία – όπως πολλές φορές μέχρι τώρα – είδαμε οι πληρωμές τους θα πραγματοποιούνται με τον …νου. Έτσι λοιπόν ενδιαφέρθηκαν για τον Μάνταλο,γεμίζοντας βαρύγδουπες δηλώσεις, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όμως ο λογαριασμός τους εμφανίστηκε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να παραχωρήσει τον παίκτη με αντίτιμο που θα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, όταν και όποτε συμβεί αυτό.

Λέτε να τους βρήκαμε την λύση;

Καταρχάς θα πρέπει να πούμε το πιο βασικό. Ουδέποτε, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα ο παίκτης δεν επιθύμησε την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ αλλά και επίσημα κανείς ξένος σύλλογος δεν έκανε συγκεκριμένη και αξιόλογη προσφορά. Η τιμή των 5 εκατομμυρίων είναι τουλάχιστον καλή για την πορεία αν και όποτε εμφανιστεί. Άλλωστε τον Ιανουάριο απορρίφθηκε παρόμοια πρόταση με 2,2 εκατ. από αραβικής πλευράς. Αλλά η επιθυμία των Τούρκων με τα χαμηλά νούμερα που έχουν ανακοινώσει μάλλον είναι κατάλληλη για απόκτηση παικτών από πολύ πιο μικρότερες κατηγορίες. Λέτε να τους βρήκαμε την λύση;

Exit mobile version