Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καλάθης μεταγραφή: Θετικός στην παύση της Euroleague 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλάθης μεταγραφή: Θετικός στην παύση της Euroleague 

Καλάθης μεταγραφή: «Πολύ σωστή η απόφαση για την Euroleague, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους φιλάθλους  του Παναθηναϊκού και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλο τον κόσμο».

Καλάθης μεταγραφή: Ραντεβού λοιπόν την 1η Οκτωβρίου μια που θα έχουμε την νέα επανεκκίνηση. Ο Νικ τόνισε επίσης ότι. «Ήταν μια τρελή χρονιά. Ευχόμαστε να μπορούσαμε να βλέπαμε τι θα γινόταν στο τέλος. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν για πάντα στη μνήμη μας κάποια βραδιά που θα θυμόμαστε. Η Ευρωλίγκα πήρε την σωστή απόφαση για την υγεία όλων μας» .  Με αυτές τις δηλώσεις ο παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε τα τεκταινόμενα. Ανησυχία όμως στην ομάδα αφού είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όπως αναφέρουν άλλωστε πολλά δημοσιεύματα.

Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό ύψους 2,1 εκατ. ευρώ. Αν πάντως συμβεί κάτι και έχουμε αποχώρηση οι δυο πλευρές μπορούν και πρέπει να υπάρξει φιλικό διαζύγιο. Το νούμερο αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί πλήρως από τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην μετά κορονοϊού εποχή. Μάλλον ευχάριστα αναμένεται να δεχθεί τις προσφορές ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ήδη η Ρεάλ κατά πρώτο λόγο και μετά η ΤΣΣΚΑ, η Εφές, η Ζενίτ και ο Ολυμπιακός “γλυκοκοιτάζουν” την περίπτωσή του. 

Καλάθης μεταγραφή: 5 εκατ. από τη Ρεαλ

Η Βασίλισσα έκανε ήδη πρόταση που φτάνει τα 5 εκατομμύρια για την απόκτησή του αναφέρουν έγκυρα ισπανικά σάϊτ. Πάμε όμως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να ενισχυθούν με δύο γκαρντ πολύ ψηλού επιπέδου. Ακόμη ο Μπαρτζώκας θέλει τον Νικ στο ρόστερ του με μεγάλη ευχαρίστηση και υπάρχει επίσης άμεση αγωνία για την απόκτηση του Σλούκα. Ο Έλληνας παίκτης έχει συζήτηση και συνάντηση με την τουρκική ομάδα το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Πολλά λοιπόν μεταγραφικά θέματα αυτές τις ημέρες θα συζητηθούν αλλά η περίπτωση Καλάθη σαφώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. H αλλαγή όμως σε τέτοιο αντίπαλο στρατόπεδο θα προκαλέσει σίγουρα αίσθηση. Αναμονή λοιπόν για την περίπτωση αυτή…

Δείτε ακόμη

Γκραντσίρ κοιτάζει η ΑΕΚ!
Όνειρα της Μπεσίκτας
Ενδιαφέρον Μπαρτσελόνα για Καλάθη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις