Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαχριστόπουλος κρούσματα: Γιατί η Ελλάδα τα πάει καλά – Η απίστευτη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος κρούσματα: Γιατί η Ελλάδα τα πάει καλά – Η απίστευτη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος κρούσματα: Απίστευτη ατάκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Παπαχριστόπουλος κρούσματα: Τον Θεό τους δεν έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν τα πάντα προκειμένου να υποβαθμίσουν την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ολόκληρη η κυβέρνηση, απολαμβάνει εδώ και καιρό εγκωμιαστικά σχόλια από τον ξένο Τύπο, ενώ η χώρα μας είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός για το καλοκαίρι. Ωστόσο, στην Κουμουνδούρου δεν το… ανέχονται. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να εξηγήσει γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν περιορισμένα κρούσματα κορονοϊού προέβη σε μια ασύλληπτη δήλωση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαχριστόπουλός ανέφερε ότι στην Ελλάδα πιθανώς να αποκτήσαμε ανοσία λόγω των Κινέζων που ζουν εδώ. «Στην Κίνα το στέλεχος του ιού πιθανόν να ήταν πιο ασθενικό και πολλοί από εμάς να αποκτήσαμε ανοσία από τους Κινέζους που υπάρχουν στην Ελλάδα γι’ αυτό και είχαμε πολύ λίγα κρούσματα. Στην Κίνα είχαν λίγα κρούσματα πέθαναν 3500, άντε αν έκρυψαν και κάποιος να πέθαναν άλλοι 3500. Στο 1,5 δις. κατοίκων είναι πολύ μικρό κομμάτι ενώ αντίθετα όσοι από τη Βόρεια Ελλάδα πήγαν στην Λομβαρδία είδατε τι έγινε κλπ», ήταν η αναφορά του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Δείτε ακόμη

Η άγνωστη σχέση Ανδρέα Παπανδρέου και Νότη ΜηταράκηΘΑ
Οργή Στεφανή για τα δημοσιεύματα – “Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;”
Η “συγγνώμη” Κουμουτσάκου για τη… χαλαρή φωτο στο γραφείο
“Εμείς δεν θέλουμε… στραβές” – Η Νικολάου απαντά στη Δούρου για την υπόθεση Δημάκη
Ο Κασιδιάρης εξηγεί γιατί έφυγε από τη Χρυσή Αυγή – “Πρωτόγνωρη η ανταπόκριση στο κάλεσμά μου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις