Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζλάταν – τραυματισμός: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του “Ίμπρα”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζλάταν – τραυματισμός: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του “Ίμπρα”

Ζλάταν - τραυματισμός: Άσχημα τα νέα από την Ιταλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Sky Sport Italia ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της Μίλαν

Ζλάταν – τραυματισμός: Άσχημα τα νέα από την Ιταλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Sky Sport Italia ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της Μίλαν. Από το ιατρικό επιτελείο των ροσονέρι εκφράζονται φόβοι ακόμα και για πολύμηνη για απουσία του από τα γήπεδα. Ο ίδιος ο Σουηδός σταρ κατά την αποχώρησή του από το Μιλανέλο και αφότου είχε εγκαταλείψει την προπόνηση, ήταν φανερά στενοχωρημένος και προβληματισμένος και δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση. Επίσημη  τοποθέτηση δεν έγινε ούτε από τη Μίλαν.

“Σήμερα ο Ζλάταν αποχώρησε από την προπόνηση εσπευσμένα. Μετά από ένα τελείωμα φάσης έβαλε βάρος στο πόδι του και ένιωσε κάψιμο στην κνήμη, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και ταλαιπωρείτο το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να είναι απλά ένα τράβηγμα, όμως πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα στον Αχίλλειο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όσα λέμε, αλλά οφείλουμε να το σημειώσουμε” έγραψε ειδικότερα ο Ιταλός ρεπόρτερ που πρώτος μετέδωσε το θέμα από τον ιταλικό βορρά. Οι εξετάσεις που θα αποσαφηνίσουν το μέγεθος του προβλήματος θα διεξαχθούν αύριο.

Ζλάταν – τραυματισμός: Δεν είχε σταματήσει να προπονείται

Ζλάταν – τραυματισμός: Η επιστροφή του Ιμπραήμοβιτς στο Μιλάνο για μία δεύτερη θητεία έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτή όμως διακόπηκε απότομα από την πανδημία και την παύση αγωνιστικών δραστηριοτήτων την 9η Μαρτίου. Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός με βοσνιακές ρίζες, προπονείτο κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τη Χάμαρμπι (ελαστικότερες οι συνθήκες στη μάχη κατά της πανδημίας από τους Σουηδούς) και επέστρεψε στην Ιταλία να ενσωματωθεί με τη Μίλαν στις αρχές του μήνα.

Ο βιρτουόζος άσος, στα 39 του πια, έχει περισσότερες από 580 εμφανίσεις και 374 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες και χρίστηκε 116 φορές δεθνής (62 γκολ) με την εθνική Σουηδίας. Θεωρείται, δε, εκτός από ιδιαίτερα ιδιόρυθμος χαρακτήρας, ένας από τος πλέον εντυπωσιακούς εκτελεστές τις τελευταίες δεκαετίες, με ορισμένα από τα τέρματα του να έχουν σημειωθεί με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο!

Δείτε ακόμη

Αμείωτα τα τεστ στην ποδοσφαιρική Αγγλία
Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ
Έτοιμο το ιατρικό πρωτόκολλο για ομαδική προπόνηση στο ιταλικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις