Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεταγραφική περίοδος: ΠΑΟ και Ολυμπιακός υπ’ ατμόν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφική περίοδος: ΠΑΟ και Ολυμπιακός υπ’ ατμόν

Μεταγραφική περίοδος: Επιλεκτικές κινήσεις και στο μπάσκετ για ΠΑΟ και Ολυμπιακό.

Μεταγραφική περίοδος: Αρκετές και δραστικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τελευταία σχέδια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είτε με αυτόν είτε με έναν άλλο προπονητή η εμψύχωση του δυναμικού είναι η πρώτη προτεραιότητά του. Άλλωστε σε πολλά πρόσφατα παιγνίδια η ομάδα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων, με βατούς αντιπάλους. Διεμήνυσε σε όλους στα μέσα Φεβρουαρίου, ότι κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί τη θέση του δεδομένη και ότι όλοι πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο. Οι εξαιρέσεις που υπάρχουν αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Καλάθης.

Επειδή όμως ο Γιαννακόπουλος όπως ξέρουμε όλοι μας είναι απρόβλεπτος, τίποτε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε στο μέλλον, από τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ. Φυσικά το συμβόλαιο του Φριντέτ αυτή την χρονική περίοδο είναι πολύ προβληματικό, αφού σε πολλά παιχνίδια ο παίκτης δεν φάνηκε ικανός να δικαιολογήσει το 1, 7 εκατ ευρώ που τον…. συνοδεύει. Πρώτο μέλημα όπως όλα δείχνουν είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα. Ενας Ντιλέϊνι θα ήταν μια ιδανική λύση, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή σίγουρα το τριφύλλι θα πρέπει να κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Μεταγραφική περίοδος: Ένα είναι όμως σίγουρο

Από την αντίπερα όχθη των ερυθρολεύκων για τη μεταγραφική περίοδο , συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν με πιο προσεκτικές κινήσεις. Αυτό που πια ξέρουμε όλοι μας είναι η απομάκρυνση του Μιλουτίνοφ. Διακαής φυσικά πόθος των ερυθρολεύκων είναι η απόκτηση του Σλούκα. Ο Σπανούλης συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση για την ομάδα αλλά και οι υπόλοιπες περιπτώσεις παραμένουν προς συζήτηση. Απλά η επιμονή προς την απόκτηση του Σλούκα πρέπει άμεσα να συνεχιστεί και χωρίς διακοπή, αφού ο παίκτης αποτελεί ήδη το “μήλον της έριδος¨για πολλές ακόμη υπερδυνάμεις του μπάσκετ, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ αλλά ακόμη και η ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ είχε κάποια στιγμή εκφράσει το ενδιαφέρον της. Φυσικά η τελευταία έχουμε την εντύπωση ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις από την πλευρά του παίκτη.

Και φυσικά η πιο δελεαστική πρόταση έρχεται από την Ρεάλ

Ακούστηκε ένα ποσό κάπου λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ αλλά προσωπικά εμείς θα κρατήσουμε μικρό καλάθι γι αυτήν την εποχή και γι αυτήν τη χώρα. Ότι ο Σλούκας θα βάλει σαν πρώτο στόχο την πρόταση που θα του γίνει από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική περίοδο , μάλλον δείχνει πιο σίγουρη.  Άλλωστε η υπάρχουσα κατάσταση στην Τουρκία κάθε άλλο παρά εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμη

Ντόρτμουτ και Μπάγερν εντυπωσίασαν.
Θερμό ιταλικό πρωτάθλημα
Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις