Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Να κρατηθεί η νεολαία στον αθλητισμό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Να κρατηθεί η νεολαία στον αθλητισμό

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Μεγάλη οικονομική ενίσχυση από Βαγγέλη Μαρινάκη τις ημέρες του Πάσχα, στην Μητρόπολη. Εκτός απο το σεβαστό χρηματικό ποσό που δόθηκε για την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο, αποφασίστηκε να στηρίζονται όλες οι κινήσεις που αφορούν τα συσσίτια των απόρων.

Ιερά Μητρόπολη ΠειραιώςΜεγάλη οικονομική ενίσχυση έδωσε ο από Βαγγέλης Μαρινάκης τις ημέρες του Πάσχα, στην Μητρόπολη Πειραιά. Εκτός απο το σεβαστό χρηματικό ποσό που δόθηκε με επιταγή για την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο, αποφασίστηκε να στηρίζονται όλες οι κινήσεις που αφορούν τα συσσίτια των απόρων, αλλά και αυτών που έχουν ανάγκη γενικά. Επίσης, δόθηκε έκταση 5 στρεμμάτων στην περιοχή της Παιανίας, όπου θα εγκατασταθεί η νέα κατασκήνωση της Μητρόπολης. Συγχρόνως μέσα στην έκταση αυτή θα δοθούν προς χρήση νέα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, όπου θα μπορούν να αθλούνται οι νέοι. Εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θα φιλοξενηθούν και άλλα αθλήματα. Θα είναι ένα πλήρες αθλητικό κέντρο. Τα εύσημα για τις συνεχείς προσπάθειες του προέδρου του Ολυμπιακού απέδωσε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, λέγοντας ότι «επαινούμε και χαιρόμαστε κάθε φορά που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. Αθλητικά κέντρα, ανθρωπιστικές δράσεις του Ολυμπιακού, νέες ακαδημίες παιδιών σε ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Αδιάκοπη υποστήριξη της νεολαίας του Πειραιά και τόσα άλλα ευχάριστα». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεραφείμ, εξήρε το έργο του προέδρου του Ολυμπιακού και λογικά ευελπιστεί να βρει μιμητές για την προσπάθεια που γίνεται. Το σημαντικό είναι να κρατηθει η νεολαία κοντά στον αθλητισμό και με συνεχή και ευγενή άμμιλα. Γιατί δυστυχώς εδώ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και η αλλη πλευρά του νομίσματος. Όπου δυστυχώς είναι ο χουλιγκανισμός, όλες οι μορφές βίας και πολλές φορές και η εκληματική ενέργεια. Δυστυχώς όλο και περισσότερη προτίμηση δείχνουν οι νέοι προς αυτή την πλευρά. Τέλος, οι χειρονομίες του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν λειπουν και από οίκους ευγηρίας, ορφανοτροφεία καιγενικά σε κατηγορίες που αναφέρονται σε αναξιοπαθούντες.

Δείτε ακόμα

Έτοιμο το ιατρικό πρωτόκολλο για ομαδική προπόνηση στο ιταλικό πρωτάθλημα
Ντόρτμουτ και Μπάγερν εντυπωσίασαν
Θερμό ιταλικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις