Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάρον Στόουν σήμερα: Στα 62 της, το Instagram υποκλίνεται στο σώμα της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν σήμερα: Στα 62 της, το Instagram υποκλίνεται στο σώμα της

Σάρον Στόουν σήμερα: Η Σάρον Στόουν διατηρεί τη σιλουέτα της και το σώμα της σφριγηλό χάρη στη γυμναστική και στο πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί. Ούτε λόγος για κάποια επέμβαση αισθητικής.

Σάρον Στόουν σήμερα: «Το να μεγαλώνω είναι στόχος μου και δεν χρειάζομαι κανέναν στη ζωή μου που θα με κάνει να νιώθω άσχημα επειδή μεγαλώνω». Η Σάρον Στόουν προσφέρει στον εαυτό της ό,τι του χρειάζεται για να εξελίσσεται όμορφα μέσα στο χρόνο. «Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή μου σε κάθε δεκαετία της ζωής μου»: η Σάρον Στόουν στα 62 της χρόνια πράγματι έχει καταφέρει να τηρήσει αυτή την υπόσχεση που έχει δώσει στον εαυτό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα καρέ που δείχνει σε πρώτο πλάνο τις πραγματικά υπέροχες αναλογίες της. Φορώντας ένα girlie μπικίνι κι ένα μεταλλικό «κράνος», φωτογραφήθηκε στην πισίνα της και οι followers της -όπως φάνηκε κι από τα σχόλιά τους- δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν την fit σιλουέτα της. Κατά καιρούς έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της τα μικρά μυστικά που την κρατούν σε φόρμα: pilates, yoga και χορός είναι μέσα στις αγαπημένες της επιλογές για να κρατά το σώμα της σε κίνηση. Αποφεύγει το αλκοόλ (είδε μεγάλη διαφορά στο σώμα της όταν το έκοψε), την καφεΐνη και την γλουτένη. Τέλος, προτιμά να φτιάχνει μόνη της τα γεύματά της στο σπίτι. Πίνει 20 φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα.

View this post on Instagram

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

https://www.instagram.com/p/CAjcJBHJPM3/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

O Τζουντ Λο θα γίνει πατέρας για έκτη φορά – Έγκυος η νέα, πολύ όμορφη σύζυγός του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις