Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καζάκος – Μαρτζούκου χώρισαν: Χωρισμός “βόμβα” μετά από 10 χρόνια γάμου
LIFESTYLE

Καζάκος – Μαρτζούκου χώρισαν: Χωρισμός “βόμβα” μετά από 10 χρόνια γάμου

Καζάκος - Μαρτζούκου χώρισαν: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρζούκου, μετά από 10 χρόνινα έγγαμου βίου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Καζάκος – Μαρτζούκου χώρισαν: Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έπεσαν αυτήν την περίοδο εν μέσω πανδημίας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου, που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 έγγαμου βίου. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews φαίνεται πως ο χρόνος κατάφερε να φθείρει τη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες ζει χωριστά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει φύγει πλέον από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Η τελευταία φορά που πόζαραν αγκαλιά ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Ιάσονα. Οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους δεν είναι γνωστές, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για κάτι οριστικό ή όχι.

Δεύτερος χωρισμός για τον Καζάκο

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωσταντίνος Καζάκος στο παρελθόν ήταν επίσης παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη κι έχουν μαζί μια κόρη, τη Τζένη. Όπως μάθαμε μάλιστα, η εγγονή της Τζένης Καρέζη είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή. Πρόκειται για τον Στέλιο Λεγάκη τον οποίο γνωρίσαμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και στη συνέχεια μέσω των τραγουδιών του, καθώς η πορεία του στον χώρο είναι ανοδική. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής και η Τζένη Καζάκου είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και μάλιστα δεν κρύβονται! Πρόσφατα δημοσίευσαν στα social media κοινό βίντεο από στούντιο ηχογράφησης.

Δείτε ακόμη

Ο “τραγικός” αδερφός του Σαρκοζί; Ήθελε την Όλσεν σπίτι, χωρίς δουλειά, χωρίς παιδιά

Μέγκαν Φοξ – Μπράιαν Όστιν Γκριν: Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια

Ο Μαραντίνης μιλά για το διαζύγιο: Είναι άσχημο να βλέπουν τα παιδιά δυστυχισμένους γονείς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις