Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνωστισμός στου Ψυρρή: Απίστευτες εικόνες για ένα ποτό take away
ΕΛΛΑΔΑ

Συνωστισμός στου Ψυρρή: Απίστευτες εικόνες για ένα ποτό take away

Συνωστισμός στου Ψυρρή: Πλήθος κόσμου βρέθηκε στου Ψυρρή το βράδυ του Σαββάτου για ένα ποτό στο χέρι με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός.

Συνωστισμός στου Ψυρρή: Απίστευτες εικόνες στου Ψυρρή με τους δρόμους της περιοχής να “βυθίζονται” από τον κόσμο.  Συνωστισμός έξω από τα μπαρ σημειώθηκε για δεύτερο βράδυ με τον κόσμο να μαζεύεται έξω από τα take away μαγαζιά για ποτό. Λίγο πριν το άνοιγμα της εστίασης οι περιορισμοί “χάθηκαν” αψηφώντας την απειλή του ιού. Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubber.gr, που ανήρτησε το βίντεο που ακολουθεί, υπήρξαν καταγγελίες ανθρώπων που επέλεξαν να πιουν ένα ποτό ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν κόπηκαν αποδείξεις λόγω της επίσημης επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης από τη Δευτέρα.

Πολύ επικίνδυνη σκέψη για τη διασπορά του κορονοϊού χαρακτήρισε ο Χαράλαμπος Γώγος να δούμε και το καλοκαίρι εικόνες ανάλογες αυτών με το συνωστισμό σε Ψυρρή και Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας απέδωσε την κοσμοσυρροή σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα σε υπεραισιοδοξία και σε ενθουσιασμό για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Υπάρχει γενικότερη χαλάρωση. Τη ζούμε όλοι λόγω των εξαιρετικών επιδημιολογικών δεδομένων που ούτε δεν εμείς τα περιμέναμε» δήλωσε. «Έχουμε αυτή τη στιγμή μια νόσο που δεν έχει ούτε εμβόλιο, ούτε θεραπεία, γι’ αυτό δεν πρέπει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, πρέπει να προσέχουμε να συμβιβαστούμε με την παρουσία του ιού να κρατάμε αυτά που πρέπει να κρατάμε και νομίζω όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα» σημείωσε ο κ. Γώγος, υπενθυμίζοντας ότι ιός μεταδίδεται και σε εξωτερικούς χώρους, και μάλιστα σε αποστάσεις μόλις 30 και 40 πόντων.

Δείτε ακόμη

Η σύλληψη “θρίλερ” του βιαστή της Κέρκυρας – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (vid)
Ένταση και ξύλο στη Θεσσαλονίκη – Συνεχίζεται ο συνωστισμός για τα take away
Προειδοποίηση Σύψα: Μη γίνουμε Νότια Κορέα – Ένας κόλλησε 85 άτομα σε ένα μπαρ
Σύψας: Να μάθουμε να ζούμε έτσι τα επόμενα δύο χρόνια – Τι λέει για πιθανό δεύτερο lockdown (vid)
Σύψας: Θα έχουμε μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι
Γιατί δεν προκρίνεται το τεστ σε τουρίστες – Η εξήγηση Τσιόδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις