Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά σε στεγνωτήρες: 20 κιλά κάνναβης σε… κάδους
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά σε στεγνωτήρες: 20 κιλά κάνναβης σε… κάδους

Ναρκωτικά σε στεγνωτήρες: Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνησή τους.

Ναρκωτικά σε στεγνωτήρες: Γυναίκες, είχαν κρύψει πάνω από είκοσι κιλά κάνναβης στον κάδο στεγνωτηρίων ρούχων! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, όταν έφθασαν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν έρευνα για υπόθεση αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αναζητώντας τις δύο γυναίκες, έφθασαν σε ένα οικόπεδο που χρησιμοποιούσαν, είδαν σε και άκρη, δυο στεγνωτήρια ρούχων και τις γυναίκες κοντά σ’ αυτά. Άνοιξαν όμως τα πορτάκια των στεγνωτηρίων και αντί για ρούχα, έβγαλαν έξω 21 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 434 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους, βρέθηκαν ακόμη  και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και  3 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διακίνηση στα Ιωάννινα

Ακόμη, σε περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της  Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνησή τους καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 393,9 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος κατείχε τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνησή τους. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς μήκους 16 εκατοστών. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του  δικογραφία θα οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις