Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα: Νίκες των φαβορί, με τρία ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουντεσλίγκα: Νίκες των φαβορί, με τρία ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική

Μπουντεσλίγκα: Στα αποψινά παιχνίδια ξεχωρίζει  η αναμέτρηση της Λειψίας στην Μάιντζ.

Μπουντεσλίγκα: Σαν σίφουνας σκόρπισε την Αϊντραχτ 5-2 η Μπάγερν και πάει από θέση ισχύος και με αέρα 4 βαθμών στο ντέρμπι τίτλου με την Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε άνετα 0-2 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και διατηρήθηκε στο κατόπι των Βαυαρών. Στα άλλα σαββατιάτικα παιχνίδια η Βέρντερ έκανε μεγάλο διπλό και με τη βοήθεια του VAR, 0-1 στη Φράιμπουργκ, έτσι ελπίζει βάσιμα σε αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, ενώ Πάντερμπορν και Χόφενχαϊμ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 σε μετριότατο παιχνίδι με δύο γκολ στο δεκάλεπτο και μετά …σιωπή!

Η Λεβερκούζεν, τέλος, ανάγκασε την Μπορούσια σε οδυνηρή ήττα 1-3 στο Μένχενγκλάντμπαχ και την υποσκέλισε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας 3η. Στα αποψινά παιχνίδια ξεχωρίζει  η αναμέτρηση της Λειψίας στην Μάιντζ, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με την έξοδο της Φορτούνα στην Κολωνία και νωρίς το μεσημέρι η Σάλκε θα υποδεχτεί την Αουγκσμπουργκ.

Αναλυτικά:

Σάλκε-Αουγκσμπουργκ

Το διασυρμό 4-0 από την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι γνώρισε κατά την επανέναρξη η Σάλκε η οποία δεν δείχνει να έχει θέληση ή πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι σε αυτό το υπόλοιπο μιας κακής σεζόν. Η Αουγκσμπουργκ έχασε την περασμένη εβδομάδα 1-2 από τη Βόλφσμπουργκ και παραμένει …μιάμιση στεκιά από το να μπλέξει σε περιπέτειες σωτηρίας. Συναγερμό έκρουσε ο κόουτς Βάγκνερ ενόψει Αουγκσμπουργκ, στο στρατόπεδο της οποίας θα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο Χέρλιχ που δεν το έπραξε την περασμένη εβδομάδα λόγω κορωναϊού (καραντίνα επειδή είχε βγει για ψώνια)! Εκτός αγώνα ο μεσοεπιθετικός Αρίτ (6 γκολ) στη Σάλκε, μόνο πάγιες απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

Μάιντζ-Λειψία

Αν και έχανε 2-0 από την Κολωνία η Μάιντζ πάλεψε και πήρε τον βαθμό 2-2 με άριστη αντίδραση και ούσα δυνατή επιθετικά. Η Λειψία προέρχεται από γκέλα 1-1 με τη Φράιμπουργκ έχοντας ξοδέψει αμέτρητες καλές στιγμές για ένα ακόμα τέρμα! Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δύο ομάδων. Τέλος η σεζόν για τον βασικό γκολκίπερ Τσέντνερ (Μάιντζ), επιστρέφει ο συχνά αναπληρωματικός στράικερ Ματετά (2 γκολ). Στη Λειψία εξέτισε κι επιστρέφει ο σέντερ μπακ Ουπαμεκανό, χτύπησε ξανά και θα απουσιάσει ο σέντερ μπακ Κονατέ, ανέτοιμος ο εξτρέμ Φόρσμπεργκ.

Κολωνία-Φορτούνα Ντισ.

Το ντέρμπι του Ρήνου είναι το πρώτο ματς μετά την επανέναρξη για την Κολωνία, η οποία ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για αγωνιστική επαναδραστηριοποίηση σε άριστο κλίμα. Η Φορτούνα έκανε γκέλα 0-0 με την αδύναμη Πάντερμπορν την περασμένη εβδομάδα, σε ματς πάντως που ήταν άτυχη και είχε 4 δοκάρια! Καμία πίεση για τον κόουτς Ρέζλερ ή παίκτες. Ουσιαστικά πλήρης η Κολωνία, τιμωρημένος ο στόπερ Αϊχάν για την Φοτούνα που δεν υπολογίζει και στον βασικό γκολκίπερ Στέφεν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις