Γκλάντμπαχ: Με …φωτοκόσμο στο ματς με τη Λεβερκούζεν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκλάντμπαχ: Με …φωτοκόσμο στο ματς με τη Λεβερκούζεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γκλάντμπαχ: Η Μπορούσια έπεσε πλέον στην πέμπτη θέση, στον πόντο από την Λεβερκούζεν που την εκθρόνισε.

24.05.2020 | 14:32

Γκλάντμπαχ: Κάτι λιγότερο από είκοσι ευρώ κόστιζε στην Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ, ομάδα κορυφαία κατηγορίας Γερμανίας παρακαλώ, να εκδώσει εισιτήρια για αγώνα στο οποίο δεν επιτρέπεται να παραστεί φίλαθλος! Και αυτό δεν έγινε αφορμή για απογείωση κάποιοι χάσταγκ στη Γερμανία, όχι. Έγινε αφορμή να πουληθούν 13 χιλ. εισιτήρια (σε οπαδούς που ΔΕΝ μπορούσαν να πάνε στο γήπεδο βάσει νόμου) έτσι ώστε να στηριχτεί οικονομικά το κλαμπ σε μία εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το εκπληκτικό, δε, είναι πως εκτός τους περίπου 13.000 φίλους της Μπορούσια που αγόρασαν εισιτήριο χωρίς αντίκρισμα, στο event συμμετείχαν και φίλοι της Λεβερκούζεν με την οποία έπαιξε αντίπαλος χθες η Μπορούσια! Η εικόνα του γηπέδου έδινε την αίσθηση πως η Γκλάντμπαχ αγωνιζόταν με τον κόσμο στο πλευρό της, αν και τελικά αυτό το κόνσεπτ δεν αποδείχτηκε τυχερό και στην Μπορούσια θα το ξανασκεφτούν αν θα το εφαρμόσουν ξανά (ήττα 1-3 από την Μπάγερ τελικά)! και αρχίσουμε να κλαίμε.

Η Μπορούσια έπεσε πλέον στην πέμπτη θέση, στον πόντο από την Λεβερκούζεν που την εκθρόνισε και πια αν δεν αποδειχτεί ψυχραιμότερη μπορεί και να χάσει το καλάθι και τα …αυγά και τα πασχάλια της τετράδας στη συνέχεια.

Δείτε ακόμη

Μπουντεσλίγκα: Νίκες των φαβορί, με τρία ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική

Exit mobile version