Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία 2: Κρίνεται ίσως η κορυφή και η άνοδος στο Αμβούργο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία 2: Κρίνεται ίσως η κορυφή και η άνοδος στο Αμβούργο!

Γερμανία 2: Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανόδου, το ματς που ίσως τα κρίνει όλα, Αμβούργο-Αρμίνια.

Γερμανία 2: Πάρτι έκανε η Ντάρμσταντ του Γραμμόζη και διέλυσε 4-0 την Σαν Πάουλι του Διαμαντάκου με άριστη απόδοση, ενώ η Οσναμπρικ δεν ματσάρισε ποτέ το μεταμορφωμένο προς το καλύτερο Ανόβερο και έχασε άνετα και με μεγάλο σκορ μάλιστα 2-4 εντός έδρας. Τα χθεσινά παιχνίδια περιελάμβαναν και το… άνοστο 0-0 της Γιαν Ρέγκενσμπουργλ κόντρα στην Χάντχαουζεν, ενώ απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανόδου, το ματς που ίσως τα κρίνει όλα, Αμβούργο-Αρμίνια!

Αναλυτικά:

Αμβούργο-Αρμίνια

Ίσως κριθεί ο τίτλος και η μία θέση ανόδου απόψε, αφού η Αρμίνια με σύμμαχο το +7 δοκιμάζεται από το 2ο Αμβούργο. Από ισοπαλία 2-2 με την Γκρόιτερ έρχεται το Αμβούργο, σε ματς που δεν παρουσιάστηκε όσο σοβαρό μας έχει συνηθίσει φέτος. Η Αρμίνια  προηγείτο για 77’ και στο 4ο των καθυστερήσεων πλήρωσε τις χαμένες της ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, έτσι δέχτηκε το γκολ που την έριξε στο καναβάτσο! Χαμηλοί τόνοι και καλό κλίμα εκατέρωθεν. Πλήρης ουσιαστικά η Αρμίνια μόνο πάγια τραυματίες λείπουν. Ο επιθετικός μέσος Εντμουντσον (5 γκολ) και ο τιμωρημένος μπακ Μπρούκνερ οι απώλειες της Αρμίνια.

Καρλσρούη- Μπόχουμ

Άνετα και δίκαια υπέταξε 2-0 την Ντάρμσταντ η Καρλσρούη την πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας και ελπίζει βάσιμα πια σε σωτηρία! Η Μπόχουμ έκανε άνετο πέρασμα 30 από το στα χαρτιά δύσκολο ματς με την Χάιντεχναϊμ και απομακρύνθηκε έτει περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη και την πιθανότητα να εμπλακεί σε μπαράζ σωτηρίας. Καλό το κλίμα και στα δύο στρατόπεδα, ενώ το ρεπορτάζ θέλει τον μέσο Γκόντορφ να απέχει λόγω τιμωρίας στην γηπεδούχο, όπως και ο επιθετικός Μπεν Χατίρα. Η Μπόχουμ δεν έχει ετοιμοπόλεμους τον επιθετικό Μπλουμ (9 γκολ) και τον σέντερ μπακ Ντεκαρλί (χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμού).

Κίελο -Στουτγκάρδη

Από 2-0 και άνετο παιχνίδι η Χόλσταϊν στριμώχτηκε  στο τέλος και ισοφαρίστηκε 2-2 από την Ρέγκεννσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα. Ασόβαρη η αντιμετώπισή της αλλά έπαιξε καλά! Η Στουτγκάρδη γνώρισε ήττα σοκ από τη Βέχεν με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων! Απογοήτευση και στα δύο στρατόπεδα, οργή για την αντιμετώπιση από τον ρέφερι το επιπλέον συναίσθημα στη Στουτγκάρδη που εξακολουθεί πάντως να παλεύει για την απευθείας άνοδο! Μόνο γνωστές απουσίες εκατέρωθεν, πονάει, πάντως, όσο κι αν είναι γνωστή η απώλεια του επιθετικού Ζέρα (7 γκολ) στη Χόλσταϊν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις