Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 25/5
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 25/5

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94: Οι Άγριες Μέλισσες επιτέλους επέστρεψαν στην καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94: Η Ανέτ και ο Νέστορας είναι δύο από τις πιο τραγικές φιγούρες της σειράς Άγριες Μέλισσες. Και οι δυο έχουν θέματα που τους πονούν από το παρελθόν και αναζητούν με κάθε τρόπο να μάθουν την αλήθεια που κάποιοι άλλοι φρόντισαν να κρύψουν. Από τη μία, η Ανέτ μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, αποφάσισε να ερευνήσει τι απέγινε το παιδί που γέννησε πριν από χρόνια και, από την άλλη, ο Νέστορας δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τον δολοφόνο του μοναχογιού του. Ο Νέστορας θέλει όσο τίποτε άλλο να βρει τον προδότη των Ελλήνων αγωνιστών και να τον τιμωρήσει που βύθισε σε πόνο και θλίψη την οικογένειά του.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει μείνει μόνος του να παλεύει με τους δαίμονες και τις τύψεις του, καθώς έπειτα από δική του παρέμβαση ο γιος του ανέλαβε τη μοιραία αποστολή στον πόλεμο που τον οδήγησε και τελικά στον θάνατο. Δεν μπορεί να φανταστεί, όμως, πως ο μεγαλύτερος εχθρός του βρίσκεται μέσα στο σπίτι του και δεν είναι άλλος από τον Θωμά Κυπραίο. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αλήθεια που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρύψει ο Θωμάς. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια η αλήθεια θα έρθει στο φως. Ο Νέστορας λαμβάνει έναν φάκελο ο οποίος περιέχει τις απαντήσεις που αναζητά. Στον φάκελο αυτόν υπάρχει το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής.

Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια γίνεται εφιάλτης για την Ανέτ

Αμέσως, ο ταξίαρχος αρχίζει να το ψάχνει πιο διεξοδικό, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Εν τω μεταξύ, η Ανέτ ανακαλύπτει και εκείνη πως ο Δούκας την πρόδωσε για ακόμη μία φορά με τον χειρότερο τρόπο. Η ίδια, μαθαίνει πως το αγόρι που γέννησε είναι ζωντανό. Και οι αποκαλύψεις δεν θα σταματήσουν εκεί. Η επιμονή της και οι έρευνες για να μάθει την αλήθεια και να δει ξανά τον γιο της θα αποδώσουν. Η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της. Η γυναίκα καταρρακώνεται μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Αυτό το παιδί δεν είναι άλλο από τον Μελέτη. Η αλήθεια είναι σκληρή και αυτά που πρέπει να διαχειριστεί η ίδια ακόμη περισσότερα. Από τη μία, συνειδητοποιεί πως ο Δούκας μεγάλωνε το παιδί της όλα αυτά τα χρόνια με σκληρότητα και, από την άλλη, πως η Πηνελόπη είναι ερωτευμένη με τον ξάδελφό της. Η Ανέτ και ο Νέστορας διαπιστώνουν πως η αλήθεια που λαχταρούσαν τόσο να μάθουν αναμένεται να τους αλλάξει εντελώς τη ζωή. Ο Νέστορας πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τον δολοφόνο του παιδιού του και η Ανέτ να αποφασίσει αν και πώς θα αποκαλύψει στον Μελέτη πως είναι η μητέρα που τον γέννησε.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94 – Δευτέρα 25 Μαΐου

Ο Νικηφόρος καταφέρνει ν’ αποσπάσει απ’ τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της, απ’ την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελα της το μυστικό της θ’ αποκαλυφθεί σε κάποιον… Παράλληλα, ο Κυπραίος συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας τη ζήλεια της Ελένης, κάτι που θα κάνει τον Κυπραίο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπο του.

Την ίδια στιγμή, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού ενώ στο σπίτι του Προύσαλη θα εμφανιστεί ένας μάρτυρας που θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Ο Βασταρδής δείχνει στη Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουν μαζί, την ίδια ώρα που κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της… O Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη «θεία δίκη», μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά…

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94 – Τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις