Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Take away Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός και ξύλο για ένα ποτό
ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η ΕΛΑΣ

Take away Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός και ξύλο για ένα ποτό

Take away Θεσσαλονίκη: Άνδρας επιτέθηκε σε δύο άτομα που προσπάθησαν να περάσουν με το αυτοκίνητό τους από το σημείο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας.

Take away Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όπου για ακόμη ένα βράδυ είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του σε καταστήματα που λειτουργούν ως take away. Τι κι αν έχει επικοινωνηθεί με κάθε τρόπο πως αφενός ο συνωστισμός σε δημόσιους χώρους με την παρουσία άνω των 10 ατόμων είναι επικίνδυνος, φαίνεται πως κάποιοι επιχειρούν εν μία νυκτί να καταστρέψουν ότι με τόσο κόπο καταφέραμε μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι, σεβόμενοι τους κανόνες και πάνω από όλα τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ενώ πολύς κόσμος παρέμενε έξω από τα μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή, κρατώντας σχεδόν κλειστή την οδό Καρόλου Ντηλ για τα ΙΧ, δύο άντρες προσπάθησαν να περάσουν με το κάμπριο αυτοκίνητό τους από το σημείο. Τότε, ένα άτομο επιτέθηκε στους δύο άντρες με μπουνιές για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων, ο άντρας απομακρύνθηκε και ο οδηγός με τον συνοδηγό του ΙΧ έφυγαν από το σημείο λίγο πριν φτάσει στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο εικόνες με νεαρούς τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία να συνωστίζονται έξω από καταστήματα για… take away ποτά ή να διοργανώνουν πάρτι σε… πλατείες – που ξεκίνησαν λίγο μετά την έναρξη χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό προκαλεί προβληματισμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην ίδια την κοινωνία που επιμένει και κάνει υπομονή.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη

Προειδοποίηση Σύψα: Μη γίνουμε Νότια Κορέα – Ένας κόλλησε 85 άτομα σε ένα μπαρ
Σύψας: Να μάθουμε να ζούμε έτσι τα επόμενα δύο χρόνια – Τι λέει για πιθανό δεύτερο lockdown (vid)
170 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξε γυναίκα στο “Αγία Βαρβάρα”
Σύψας: Θα έχουμε μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι
Γιατί δεν προκρίνεται το τεστ σε τουρίστες – Η εξήγηση Τσιόδρα
Θετικά νέα: Σχεδόν μηδενίστηκαν τα εισαγόμενα κρούσματα
Ανατροπή με τις επιφάνειες – Τι δείχνει νέα έρευνα για τον ιό
Covid: Οδηγίες SOS για τα κλιματιστικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
Άμμος, θάλασσα, πισίνες – Πόσο επικίνδυνα είναι;
Το ελληνικό καλοκαίρι προετοιμάζει το δικό του… εμβόλιο για τον ιό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις