Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πιρς Μπρόσναν ηλικία: Ο γοητευτικός ηθοποιός μεγαλώνει και παραμένει… τρελά ερωτευμένος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πιρς Μπρόσναν ηλικία: Ο γοητευτικός ηθοποιός μεγαλώνει και παραμένει… τρελά ερωτευμένος

Πιρς Μπρόσναν ηλικία: Ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών.

Πιρς Μπρόσναν ηλικία: Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Πιρς Μπρόσναν είχε γενέθλια και έγινε 67 ετών. Ο Ιρλανδός ηθοποιός με την σπουδαία καριέρα γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ. Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στην παραλία, πίνοντας σαμπάνια. Ο Πιρς Μπρόσναν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram, όπου για ακόμη μια φορά δηλώνει δημόσια την μεγάλη αγάπη που της έχει.

Ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών. Η Κέλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη στις συνεντεύξεις του με τα πιο τρυφερά λόγια. «Ευχαριστώ για το φεγγάρι, τον ήλιο και όλες τις ημέρες της ζωής μας που περάσαμε μαζί αγαπημένη μου Κίλι. Είχα όμορφα γενέθλια. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά και όλους όσοι μου έστειλαν τις ευχές τους. Μείνετε δυνατοί» σημείωσε ο Πιρς Μπρόσναν στο προφίλ του στο Instagram.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τον 23χρονο Ντίλαν και τον 19χρονο Πάρις. Ο ηθοποιός δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένος με την σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις