Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο καυτά ζώδια: Ποιοι είναι “φωτιά” στο κρεβάτι
PLUS

Τα πιο καυτά ζώδια: Ποιοι είναι “φωτιά” στο κρεβάτι

Τα πιο καυτά ζώδια: Για δες αν είσαι μέσα.

Τα πιο καυτά ζώδια: Η αλήθεια είναι πως κάποια ζώδια έχουν τις περισσότερες ορμές σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Είναι τα άτομα εκείνα που το μυαλό τους πηγαίνει συνέχεια στο σεξ και κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Ειδικά αν είναι σε σχέση, τότε έχουν απαίτηση από το ταίρι τους να είναι μόνιμα σε… mood κατάλληλο και φυσικά να έχει όρεξη και κέφι για να τα ικανοποιήσει.

Κριός

Ξέρεις πολύ καλά πως ο Κριός είναι δυναμικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και είναι γενικά από τα πιο ατρόμητα αλλά και λογικά ζώδια. Ε, στο κρεβάτι το μόνο που δεν υπάρχει είναι η λογική. Το Κριάρι είναι έτοιμο να ηγηθεί και επί του κρεβατιού, δοκιμάζοντας τρέλες και νέα παιχνίδια που ξέρει ότι θα εξιτάρουν τόσο το ίδιο όσο και τον παρτενέρ του. Μιλάμε για πάθoς και φωτιά στα σεντόνια!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο φλογερά και σεξουαλικά ζώδια. Αυτό αποτυπώνεται και στο κρεβάτι του. Υπάρχει ένταση, πάθoς και δεν είναι λίγες οι φορές που θα βγάλει και τα πιο σαδό-μαζoχιστικά του γούστα αν δει ότι σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν αντιληφθείς ότι θέλει κάτι τέτοιο, μη διστάσεις να το προτείνεις γιατί θα φροντίσει να περάσεις τέλεια. Εξοπλίσου με μπόλικη αντοχή γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να σε βγάλει νοκ άουτ στις αντοχές σου.

Υδροχόος

Μπορεί να σε ανάψει και να σε κάνει να δοκιμάσεις τα πάντα. Ακόμα και πράγματα που δε φανταζόσουν ποτέ ότι θα έκανες στο seχ. Του αρέσει να πειραματίζεται με νέα πράγματα και όσο πιο εξτριμ, τόσο το καλύτερο. Για τον Υδροχόο το seχ είναι καθαρά seχ και όχι ρομαντισμοί. Τους ρομαντισμούς τους αφήνει για τα ραντεβού σας. Μην σε πειράξει που είναι τόσο ωμός στο κρεβάτι, θα δεις πως θα το απολαύσεις και με το παραπάνω!

Τοξότης

Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ με ένα Τοξότη! Τους αρέσει το σεξ έξω, αντίσκηνο, κάμπινγκ ή παραλία, οτιδήποτε δεν περικλείεται από τοίχους. Δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρτικά παιχνίδια, όμως λατρεύουν το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ. Είναι μάστορες στο μασάζ και μπορούν να κάνουν περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους. Είναι ανοιχτόμυαλοι και ακραίοι, θα έχουν διεστραμμένες εμπειρίες τουλάχιστον μια ή δυο φορές στη ζωή τους. Είναι τα άτομα που θα ξεσηκώσουν τη γειτονιά με τις φωνές και τα βογκητά τους και ούτε που θα το καταλάβουν. Είναι επίσης άτομα που θα νοικιάσουν σκληρό πορνό. Τι πρέπει να γνωρίζεις: Μην ξενερώσεις αν σε φωνάξει με λάθος όνομα κατά τη διάρκεια της πράξης.

Λέων

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο. Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς, αρέσει το σεξ όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Δεν πρόκειται να τον στριμώξεις στους θάμνους που να χτυπιέσαι κάτω. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά του σεξ επίσης και για να πούμε την αλήθεια, είναι. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή.

Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί.

Τα ζευγάρια ζωδίων που κάνουν το πιο καυτό σεξ

1. Γυναίκα Σκορπιός / Άντρας Ταύρος

2. Άντρας Κριός / Γυναίκα Τοξότης

3. Γυναίκα Υδροχόος / Άντρας Δίδυμος

4. Άντρας Αιγόκερως / Γυναίκα Παρθένος

5. Άντρας Ιχθύς / Γυναίκα Σκορπιός

6. Άντρας Λέοντας / Γυναίκα Καρκίνος

7. Γυναίκα Αιγόκερως / Άντρας Υδροχόος

8. Άντρας Καρκίνος / Γυναίκα Σκορπιός

9. Γυναίκα Κριός / Άντρας Σκορπιός

10. Γυναίκα Ζυγός / Άντρας Καρκίνος

11. Γυναίκα Ιχθύς / Άντρας Ζυγός

12. Άντρας Τοξότης / Γυναίκα Κριός

13. Άντρας Παρθένος / Γυναίκα Δίδυμος

14. Γυναίκα Λέοντας / Άντρας Κριός

15. Γυναίκα Ταύρος / Άντρας Καρκίνος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις