Γερμανικό πρωτάθλημα: Τροχαίο με ομάδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανικό πρωτάθλημα: Τροχαίο με ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γερμανικό πρωτάθλημα: Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη η αποστολή της Άουε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Τσβίκαου όταν ένας απρόσεκτος οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξήλθε της αούτομπαν

22.05.2020 | 08:58

Γερμανικό πρωτάθλημα: Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη η αποστολή της Άουε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Τσβίκαου όταν ένας απρόσεκτος οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξήλθε της αούτομπαν, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πούλμαν της Άουε που επιχειρούσε να μπει από τον παράδρομο στον ταχείας κυκλοφορίας δρόμο! Είναι χαρακτηριστικό πως φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο γερμανικό ηλεκτρονικό Τύπο παρουσίασαν κατεστραμμένο το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα. Ευτυχώς οι δύο επιβαίνοντες τη γλίτωσαν με τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος της Αουε Χέλγκε Λέοναρντ δήλωσε πως: «Ευτυχώς κανείς από την αποστολή μας δεν τραυματίστηκε και οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα δεν έχουν κάτι σοβαρό», ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Μίκαελ Βόιτ σημείωσε πως: «στείλαμε τα παιδιά σπίτια τους με μίνιμπας και ταξί, θα βρούμε άλλο όχημα απόψε για να πάμε στη Νυρεμβέργη, το πούλμαν πρέπει να ελεγχθεί πριν μετακινήσει ξανά τα παιδιά».

Σήμερα παίζει κανονικά

Ακόμα και η Νυρεμβέργη ανάρτησε στο twitter ένα τιτίβισμα εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή της στην αντίπαλη ομάδα, την οποία θα υποδεχτεί απόψε (παιχνίδι με κωδικό 109 στο στοιχηματικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Για τη γηπεδούχο Νυρεμβέργη εκτός αγώνα μένει ο τιμωρημένος γκολκίπερ Ματένια, ενώ λείπει και ο έτερος τερματοφύλακας Λούκσε. Με τον τρίτο κίπερ και 2-3 ακόμα καλές απουσίες θα έχει δύσκολο έργο, απέναντι σε μία σοκαρισμένο ασφαλώς Αουε, στην οποία δεν αναφέρονται σοβαρές απουσίες, στην προσπάθειά της για να κάνει το πρώτο της διπλό στη συγκεκριμένη έδρα εδώ και χρόνια, αφού στις τρεις τελευταίες της εμφανίσεις εκεί γνώρισε ισάριθμες ήττες (1-0, 2-1 και 4-1).

Με Βίχεν η Χάιντενχαϊμ

 Στο άλλο ματς του αποψινού προγράμματος (στο ν. 110 του κουπονιού του ΟΠΑΠ) η δυνατή εντός έδρας Χάιντενχαϊμ που παλεύει με αξιώσεις για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου, υποδέχεται τη Βίχεν, η οποία -στον αντίποδα- μάχεται για την παραμονή της στη Τσβάιτελιγκα και θα αγωνιστεί απόψε δίχως τους δύο βασικούς της σέντερ μπακ (Μ΄’οκενχαουπ και Ρέκερ).

Δείτε ακόμη

Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!
Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής καλύπτει όλη την πλάτη του
Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»

 

Exit mobile version