Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο μεταγραφή: Μεταγραφικά παζάρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αραούχο μεταγραφή: Μεταγραφικά παζάρια

Αραούχο μεταγραφή: Κρυφός πόθος του Τίγρη είναι ο παίκτης να παραμείνει στην Ένωση και να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, την νέα συμφωνία που θα γίνει.

Αραούχο μεταγραφή: Η κλάση του Σέρχιο Αραούχο, είναι αδιαμφισβήτητη. Κρυφός πόθος του Τίγρη είναι να παραμείνει στην  Ένωση και να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, την νέα συμφωνία που θα γίνει. Στην Ένωση υπάρχει σκέψη για να επεκταθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Άλλωστε η ισπανική Λας Πάλμας, δεν είναι απόλυτο ότι δεν θα δεχτεί μια καλή οικονομική πρόταση  που θα φαίνεται ως  ένα διόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο. Μην ξεχνάμε ότι η Ισπανία μετράει ακόμη πολύ τις πληγές της μετά τον κορωνοϊό  και σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό της πρωτάθλημα πιο γρήγορα από την Ελλάδα.

Άλλο ένα μεγάλο αβαντάζ  που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Τίγρη, είναι ότι ο ίδιος ο Αραούχο θέλει πολύ να παραμείνει στην ΑΕΚ και κάνει τα αδύνατα δυνατά να επιτευχθεί αυτή η προσπάθεια. Άρα απομένει η πλευρά της Λας Πάλμας, οι διαθέσεις της και κατά πόσον θα πειστεί για τις προθέσεις της ΑΕΚ, όσον αφορά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Κοινή γραμμή Τίγρη, Ιβιτς και Καρέρα

Άλλο ένα πρόβλημα για τον προαναφερόμενο παίκτη είναι ότι  τουλάχιστον για λίγους μήνες ακόμη δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η θεραπεία του συνεχίζεται για την θλάση που υπέστη και πιστεύεται ότι κάπου στις αρχές Αυγούστου θα είναι πλήρως έτοιμος για να μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του. Σίγουρα πάντως οι επόμενες ημέρες είναι σημαδιακές για το μέλλον του και όλοι περιμένουν με αγωνία τα συμπεράσματα που θα βγουν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων….

Η επαφή πάντως του Τίγρη με τον Ιλια Ιβιτς, σε θέματα που θα απασχολήσουν  το έμψυχο δυναμικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν εποικοδομητική πριν λίγες ημέρες. Οι τρεις γνώμες συμπεριλαμανομένου και του προπονητή ευτυχώς για τον κιτρινόμαυρο λαό είναι σύμφωνες.

Δείτε ακόμη

Winmasters.gr: Πόσες νίκες θα πάρουν οι γηπεδούχοι στη Bundesliga;
Βόλεϊ γυναικών: Χαμογέλασε στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας η κληρωτίδα
Εκλογές στην ΕΟΚ, με ίδιο…. άρωμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις