Κώστας Μπακογιάννης – δώρο: Αυτό που έλαβε για την γιορτή του, δεν θα το πάρει ούτε ο μικρός

ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Μπακογιάννης – δώρο: Αυτό που έλαβε για την γιορτή του, δεν θα το πάρει ούτε ο μικρός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κώστας Μπακογιάννης - δώρο: Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα, Πέμπτη 21 Μαΐου ο Κώστας Μπακογιάννης και οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων αποφάσισαν να του κάνουν ένα συμβολικό – από πολλές απόψεις- δώρο.

21.05.2020 | 18:22

Κώστας Μπακογιάννης – δώρο: Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης από το παιχνίδι που έλαβε δώρο για τη γιορτή του. Τόσο, μάλιστα, που δηλώνει ότι δεν θα το δώσει ούτε καν στο γιο του!

«Το ωραιότερο δώρο. Ένα απορριμματοφόρο παιχνίδι. Το έλαβα από τους εργαζόμενους του δήμου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! ΥΓ: οοοοχι δε θα το πάρει ο μικρός. Το κρατάω στο γραφείο», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης στο Facebook.

Κώστας Μπακογιάννης: Η ευχή της Σίας Κοσιώνη

Από το 2013 που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι. Ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης και η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, μετρούν επτά χρόνια κοινής πορείας και σχεδόν τρία γάμου. Ο ερχομός του γιου τους τον Οκτώβριο του 2017 επισφράγισε τον έρωτά τους.

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του συζύγου της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ -που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 40 της χρόνια- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνον και τον γιο τους, Δήμο, σχολιάζοντας: “Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!”

Δείτε ακόμη

Ο Κούλογλου καρφώνει τον Παπαδημούλη για τα 28 διαμερίσματα

Η Έλενα Ράπτη μιλά για τον σύζυγό της – “Ένιωσα από την αρχή ότι είναι ο άνθρωπός μου”

Exit mobile version