Volley League: Ολοκληρώθηκε η σεζόν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Volley League: Ολοκληρώθηκε η σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Volley League: Η σεζόν της Volley League γυναικών κηρύσσεται ολοκληρωμένη από την ΕΟΠΕ και η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο, όμως οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές όσο και αναμενόμενες.

21.05.2020 | 23:33

Volley League: Η σεζόν της Volley League γυναικών κηρύσσεται ολοκληρωμένη από την ΕΟΠΕ και η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο, όμως οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές όσο και αναμενόμενες. Ο «αιώνιος» αντίπαλος Παναθηναϊκός επίσημα δεν εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά διέρρευσε άμεσα την αντίθεση του: «Ένας τίμιος Ολυμπιακός, όπως ο κ. Καραμπέτσος, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…».

Η αρχηγός των πρασίνων Πένυ Ρόγκα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης μίλησε σκληρά και έγραψε μεταξύ άλλων: «Και κάπως έτσι σκέφτεσαι πόσο σαπίλα μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα… Με μια απόφαση που δεν θέλει να κακοκαρδίσει τον έναν από τους δώδεκα δίνει μια κλωτσιά στις θυσίες των υπόλοιπων 11 ομάδων. Για να μην αδικηθεί η προσπάθεια του ενός, ας αδικήσουμε τους άλλους έντεκα… σιγά το πράγμα… και τι έγινε; Οι υπόλοιπες αθλήτριες της Α1 δεν έκαναν θυσίες, δεν έκαναν προπονήσεις, δεν ίδρωσαν την φανέλα τους, δεν τραυματίστηκαν, δεν έκαναν ταξίδια, δεν έπαιξαν παιχνίδια… Κρίνουμε βάσει κατάταξης χωρίς να έχουν παιχτεί τα playoff… χμμμμ … δίκαιο δεν είναι;».

Volley League: Αιχμές και από ΠΑΟΚ

«Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικών ψήφων των συμβούλων” λένε από τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα που τα βέλη του δικεφάλου στρέφονται και κατά των παραγόντων της ΕΟΠΕ από τη Βόρεια Ελλάδα! «Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη) για την περήφανη στάση τους».

Επέστρεψε η ΑΕΚ

Με την τυπική κήρυξη περαιωθείσης της σεζόν, πάντως, ολοκληρώθηκε και η Pre League γυναικών, με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να επιστρέφει με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από τριετή απουσία στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δείτε ακόμη

Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!
Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής καλύπτει όλη την πλάτη του
Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»
Exit mobile version