Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ μεταγραφές 2020: Ραντεβού Ρόκα – Δώνη ενόψει προγραμματισμού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ μεταγραφές 2020: Ραντεβού Ρόκα – Δώνη ενόψει προγραμματισμού

ΠΑΟ μεταγραφές 2020: Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ασφαλώς θα μιλήσει πρώτα με τον Γιώργο Δώνη.

ΠΑΟ μεταγραφές 2020: Mε την επιστροφή Ρόκα μπαίνουν σε τροχιά επίλυσης όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ασφαλώς θα μιλήσει πρώτα με τον Γιώργο Δώνη, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή που θα ηγηθεί της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια να συζητηθεί η ενίσχυση αλλά και τα όποια τρέχοντα θέματα του ρόστερ.

Με δηλώσεις του στον Τύπο ο Ούγγρος Ντομινίκ Νάγκι, που ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα της σεζόν δανεικός για 6 μήνες από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οψιόν αγοράς του να είναι στα 700.000 ευρώ, φέρεται διατεθειμένος να πιέσει για να μείνει στον Παναθηναϊκό όσο κι αν το πόσο της ρήτρας αγοράς του (700 χιλ.) είναι από απίθανο έως δύσκολο να το καταβάλει στην Λέγκια το κλαμπ. Ο Ρόκα, όμως, με όπλο την θέληση του παίκτη για παραμονή θα πιέσει να ρίξει τη ρήτρα, ακόμα και με κάποιο ποσοστό από ενδεχόμενη πώληση, για να ποσπάσει θετική απάντηση από τους Πολωνούς.

Ο Γιάννου και οι γκολκίπερ

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου που είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας φυσικά παίζει ακόμα μία φορά για τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως, αν ο Δώνης είναι στον πάγκο και τη νέα σεζόν δεν προτίθεται να ξοδέψει θέση και χρήμα για στράικερ με αυτά τα χαρακτηριστικά, παρά μόνο αν αποχωρήσει ο Φεντερίκο Μακέντα, κάτι που δεν έχει διαφανεί να συγκεντρώνει πιθανότητες ως τώρα. Ομοίως ο Έλληνας προπονητής δεν έχει στις προτεραιότητές του την απόκτηση ακόμα ενός γκολκίπερ, έτσι το σενάριο που ακούστηκε χθες για ενδιαφέρον αναφορικά με τονΚότνικ, μοιάζει να αδυνατίζει.

Στο CAS κατά Πάρμα για Νίνη

Τα 500 χιλ. ευρώ που δεν πήρε ποτέ από την πώληση Νίνη (τροφεία) στην Πάρμα θα διεκδικήσει στο CAS ο Παναθηναϊκός, ισχυριζόμενος πως παρότι ο ιταλικός σύλλογος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται με νέο καταστατικό μετά την πτώχευση, το τρέχον κλαμπ αποτελεί συνέχεια της παλιάς ομάδας. Κόντρα στον Παναθηναϊκό η απόφαση προ ημερών της ΦΙΦΑ, για την οποία οριστικά πλέον η νέα Πάρμα δεν έχει σχέση με την παλιά. Ωστόσο, οι πράσινοι θα προσφύγουν στο CAS και θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητές τους για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις