Μέγκαν Φοξ διαζύγιο: Τέλος ο γάμος με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγκαν Φοξ διαζύγιο: Τέλος ο γάμος με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μέγκαν Φοξ διαζύγιο: Έπειτα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

20.05.2020 | 11:39

Μέγκαν Φοξ διαζύγιο: Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου. Ο λόγος για τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον πρωταγωνιστή της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και την καλλονή Μέγκαν Φοξ. Οι φήμες χωρισμού του ζευγαριού μετά από χρόνια γάμου κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον ηθοποιό. Εκείνος είπε ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στον κόσμο αυτή την περίοδο αποφάσισαν να μην αναφερθούν δημόσια στο θέμα του χωρισμού τους, ωστόσο εφόσον δημοσιοποιήθηκε το θέμα από τα ταμπλόιντ, δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν οι ίδιοι σε αυτό. Και προκειμένου να αποφύγουν το κυνήγι των παπαράτσι, αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν μόνοι τους.

“Ήθελα οι άνθρωποι να μάθουν τα πάντα από εμένα τον ίδιο”, είπε ο Γκριν, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η Μέγκαν Φοξ δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω το χωρισμό τους. Σύμφωνα με το διάσημο ηθοποιό, όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του έλειψε τα περασμένα Χριστούγεννα για ένα διάστημα δύο μηνών προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στα γυρίσματα μιας ταινίας. Όταν επέστρεψε εκείνη, δήλωσε ότι της άρεσε που ήταν μόνη χωρίς εκείνον και θα προτιμούσε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Δεν υπήρξαν διαμάχες μεταξύ τους και διατηρούν μια φιλική σχέση. Εξάλλου, έχουν και τρία παιδιά μαζί.

Η Μέγκαν Φοξ είναι σήμερα 34 ετών, μητέρα τριών παιδιών και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Exit mobile version