Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παπαδάκης – Άδωνις: Η ατάκα του δημοσιογράφου για τα κιλά του υπουργού
ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδάκης – Άδωνις: Η ατάκα του δημοσιογράφου για τα κιλά του υπουργού

Παπαδάκης - Άδωνις: Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι και εκείνος θέλει να πάει γυμναστήριο, προσθέτοντας ότι δέχθηκε κριτική από δημοσιογράφο πως έχει πάρει 15 κιλά.

Παπαδάκης – Άδωνις: Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο άνοιγμα των γυμναστηρίων. «Είναι δική μου αρμοδιότητα τα γυμναστήρια. Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξουν κι έχω πάρα πολλούς φίλους που μου το λένε συνέχεια. Κι εγώ θέλω να πάω. Χθες δέχτηκα και κριτική από ένα συνάδελφό σας ότι έχω πάρει 15 κιλά επειδή δεν πηγαίνω γυμναστήριο… δεν ισχύει», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ε, λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει…», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, το διέψευσε λέγοντας: «Είμαι σε καλή φόρμα, ευτυχώς». Όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμα των γυμναστηρίων, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πελατών, προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.

Δείτε ακόμη

“Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω”: Τα νεύρα της Γιαννακοπούλου με την Κεραμέως (vid)

Ένας άλλος Καραμανλής: Αδύνατος, με γένια εβδομάδων (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις