Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 20χρονη έκανε σεξ με 13χρονο: Κι εκτός αυτού, γέννησε και το παιδί του
ΚΟΣΜΟΣ

20χρονη έκανε σεξ με 13χρονο: Κι εκτός αυτού, γέννησε και το παιδί του

20χρονη έκανε σεξ με 13χρονο: Η αποπλάνηση σημειώθηκε το 2017 μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

20χρονη έκανε σεξ με 13χρονο: Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε μια 20χρονη εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό στη Βρετανία η οποία όχι μόνο έκανε σεξ με 13χρονο αλλά έφερε στη ζωή και το παιδί του. Η Λία Κόρντις αποπλάνησε το ανήλικο αγόρι κατεβάζοντας τα παντελόνια του και απαιτώντας να κάνουν σεξ μετά από νυχτερινή έξοδο και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2017. Σύμφωνα με τη δικογραφία το αγόρι έπαιζε Xbox όταν η Κόρντις μπήκε στο δωμάτιό του και άρχισε να τον χαϊδεύει. Η 20χρονη υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες σε βάρος της είναι ψεύτικες λέγοντας ότι αντίθετα ήταν αυτή που έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο.

Το γεγονός ήλθε στην επιφάνεια τώρα, καθώς μόλις έγινε το δικαστήριο. Κατά την ακροαματική διαδικασία η 20χρονη είπε ότι οι κατηγορίες σε βάρος της δεν υφίστανται, αφού αυτή έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο. Ανάμεσα στις καταθέσεις κατά τη διάρκεια της δίκης ακούστηκε ότι η Κόρντις έστελνε μηνύματα στο νεαρό παιδί, αλλά του έδινε και χρήματα για να αγοράσει πράγματα που επέλεγε. Παρά το γεγονός ότι η ίδια ισχυρίσθηκε πως εκείνη είναι το θύμα, εντούτοις οι ένορκοι την έκριναν ένοχη. Και μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον πέντε φορές είχε επαφή με τον 13χρονο.

Στο δικαστήριο διαβάστηκε και δήλωση του παιδιού στην οποία είπε: «Δεν μπορώ να δω το παιδί μου και δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορούμενη. Μου ήταν πολύ δύσκολο να δω την κόρη μου και στη συνέχεια να την αποχωριστώ. Νιώθω ότι τιμωρούμαι για όσα πέρασα. Ελπίζω στο μέλλον να έχω σχέσεις με την κόρη μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις