Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσελεντής – Παπαδόπουλος κόντρα: “Σφαγή” για την… ηλικία, προσφυγή στη Δικαιοσύνη
ΕΛΛΑΔΑ

Τσελεντής – Παπαδόπουλος κόντρα: “Σφαγή” για την… ηλικία, προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Τσελεντής - Παπαδόπουλος κόντρα: Οι σεισμολόγοι Ακης Τσελέντης και Γεράσιμος Παπαδόπουλος βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα, με αφορμή την υποψηφιότητα του πρώτου για την θέση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Τσελεντής – Παπαδόπουλος κόντρα: Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει ο καβγάς που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους σεισμολόγους. Ο Άκης Τσελέντης απαντά εμφανώς οργισμένος -μέσω facebook- στον Γεράσιμο Παπαδόπουλο, ο οποίος νωρίτερα ζητούσε να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση του διευθυντή στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναφέροντας πως έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος. “Εδώ και καιρό δέχομαι ενορχηστρωμένες επιθέσεις από συγκεκριμένη κλίκα με αιχμή πρώην συνάδελφο και νυν συνταξιούχο. Δεν δίστασε μάλιστα αυτός παραμονές της εκλογής του νέου διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, όπου τυχαίνει να είμαι υποψήφιος (και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ) να ζητήσει με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα την παραίτηση μου – προς όφελος φυσικά άλλου υποψηφίου που προφανώς τον υποκινεί – με το πρόσχημα δήθεν πλαστής εκ μέρους μου κατάθεσης δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ηλικία μου”, υποστηρίζει στην ανάρτησή του ο κ. Τσελέντης.

“Αφού λοιπόν δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την πρόοδο της διαδικασίας εκλογής προσπαθούν ως έσχατο μέσο να με εκφοβίσουν διασύροντας με στη κοινή γνώμη που βέβαια δεν μπορεί να έχει γνώση της νομοθεσίας. Επειδή αυτή τη φορά το ψέμα και η δολιότητα ξεπέρασαν τα όρια δηλώνω ότι κινούμαι ήδη νομικά εναντίον αυτού αλλά και όσων με άτιμους τρόπους προσπαθούν να πλήξουν το κύρος, την ηθική και την επιστημονική μου υπόσταση.”, τονίζει ο κ. Τσελέντης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις