Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονος Ναύπακτος: Παρ΄ολίγον τραγωδία για ένα στοίχημα – Τι λέει ο νεαρός
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονος Ναύπακτος: Παρ΄ολίγον τραγωδία για ένα στοίχημα – Τι λέει ο νεαρός

17χρονος Ναύπακτος: "Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα".

17χρονος Ναύπακτος: Στο “LIVE NEWS”, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, μίλησε ο 17χρονος μαζί με τη μητέρα του. Δύο 24ωρα μετά από τη στιγμή που ο μαθητής βουτάει στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου, για ένα στοίχημα με φίλους του. Σε ένα νέο βίντεο ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή. Σε αυτό το σημείο ο 17χρονος παίρνει φόρα και χωρίς να το σκεφτεί πέφτει στο κενό. Ο ανήλικος πέφτει στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη θα παραμείνει στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο και στο παρελθόν.Από το κρεβάτι του σπιτιού του όπου βρίσκεται, ο 17χρονος μιλάει στο LiveNews. “Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Το έχω μετανιώσει”.

17χρονος Ναύπακτος: Αυτό γίνεται συνέχεια – Τι λέει η μητέρα του

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη και η μητέρα του. “Ξεκινά παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει”. Οι σκηνές στο λιμάνι της Ναυπάκτου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σοκάρουν τους πάντες. Το ασθενοφόρο καθυστερεί.

“Για καλή του τύχη κάποιος ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό. Όπως μας λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

“Αυτό γίνεται συνέχεια”, λέει ο 17χρονος. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν. “Βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει”. Ο 17χρονος παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει. Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που όπως μας είπε ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις