Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης 7ο Γυμνάσιο: Στο Παγκράτι ο πρωθυπουργός, μίλησε με μαθητές
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Μητσοτάκης 7ο Γυμνάσιο: Στο Παγκράτι ο πρωθυπουργός, μίλησε με μαθητές

Μητσοτάκης 7ο Γυμνάσιο: Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Μητσοτάκης 7ο Γυμνάσιο: Tο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το δεύτερο στάδιο της επιστροφής στα σχολεία Σήμερα επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου και οι μαθητές των Γυμνασίων στο πλαίσιο του τρίτου κύματος της άρσης των μέτρων. Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Εκεί ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές.

Μητσοτάκης: Το βίντεο με τον Γιώργο Λέντζα

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός την Κυριακή προχώρησε σε ανάρτηση για την επιστροφή των μαθητών της Α’ και Β’ Λυκείου και του Γυμνασίου στο σχολείο δημοσιεύοντας ένα βίντεο με συμβουλές. «Αύριο πολλοί μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο. Με κανόνες, με προσοχή και γνωρίζοντας πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Μένουμε ασφαλείς και στο σχολείο!» ανέφερε στην ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποστάροντας βίντεο με τον Γιώργο Λέντζα να απευθύνεται στους μαθητές εξηγώντας τους τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για να αποφύγουν μετάδοση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις