Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντώναρος – Σαραντάκος: Η γκάφα, η συγγνώμη και ο Άδωνις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος – Σαραντάκος: Η γκάφα, η συγγνώμη και ο Άδωνις

Αντώναρος - Σαραντάκος: Νόμισε ότι το μικρόφωνο που κρατούσε ήταν κρυφό όπλο.

Αντώναρος – Σαραντάκος: Μετά από τα πολλά γέλια που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου που είδε μια φωτογραφία από την επίσκεψη Αδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, και μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο του Σταρ με άνδρα της Ασφάλειας, υπήρξε συνέχεια με …συγγνώμες και χαμόγελα για μια κόντρα που είναι δημόσια.

Ο κ. Αντώναρος στην ανάρτησή του επεσήμανε με σοβαρό ύφος και ζήτησε εξηγήσεις για ένα καδρόνι- όπως γράφει- που φέρεται να κρατάει ο Γιώργος Σαραντάκος, διερωτώμενος αν είναι κλόμπ η κάτι άλλο και αν είναι της συνοδείας του υπουργού. Φυσικά το καδρόνι ήταν το περίφημο μπουμ όπως λέγεται το κοντάρι ήχου.

“Δεν μας έλεγαν πάρτε τους σπίτι;” – Ο Παπαδημούλης και η “φιλοξενία” των προσφύγων

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου και η ενόχλησή του

Την ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος γράφοντας: Δεν με γνωρίζετε κύριε υπουργέ;; Νομίζω τα τελευταία 20 χρόνια γνωριζόμαστε οικογενειακώς! Να σας θυμίσω ότι είμαι δημοσιογράφος τότε και εργάζομαι σε 40 βαθμούς ημέρα Σάββατο!!

Απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός φυσικά δεν άφησε αναπάντητη την προσβλητική ανάρτηση του κ. Αντώναρου και έγραψε: Η μανία του Αντώναρου (με έχει μπλοκάρει γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω mention) να με κατηγορήσει, τον έκανε σήμερα να κανιβαλίσει έναν γνωστό και καλό δημοσιογράφο. Μα πραγματικά δεν έχει κάποιον στο περιβάλλον του να τον προστατεύσει πλέον από την κατάντια;, έγραψε.

Η ανάρτηση είχε και συνέχεια και μάλιστα σε δυο μέρη: Έγραψε ο κ. Αντώναρος στο twitter:

Φαίνεται ότι ο γνωστός παραπληροφορητής Υπουργός δεν είναι τόσο καλά ενημερωμενος. Ηδη απο το μεσημερι ζήτησα εγγραφως συγγνωμη απο τον δημοσιογραφο Γιώρ. Σαραντακο για κατι π αναρτήθηκε ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ αλλά από περίεργους λαθροχειρες π εδώ και 48 ώρες “αλωνίζουν” στα προφίλ μου.(1)

Οι χάκερς

Φυσικά προκαλεί εντύπωση ο ισχυρισμός του ότι ο λογαριασμός του έχει χακαριστεί και κάποιος άλλος το ανέβασε αυτό, κάτι που δε διέψευσε από την αρχή. Όμως η επίθεση στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζεται και χθες Κυριακή ο κ. Αντώναρος έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Πράγματι έχω μπλοκάρει τν γνώστο κωλοτούμπα μουσαφίρη της ΝΔ γιατι δν έχω διάθεση ούτε να διαβάζω τι γράφει ούτε ν βλέπω μπροστά μου τν αυτάρεσκη αφεντομουτσουνάρα του.Αν τελικα κινητοποιήσει τς μπουλντόζες,θα το μάθω απο αλλου.Θα ήμουν ευτυχης δε ν μπλοκάρει κι εκείνος εμένα..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις