Ευτυχία Μελή τροχαίο: «Είδα τον θάνατο μπροστά μου» (vid)

LIFESTYLE

Ευτυχία Μελή τροχαίο: «Είδα τον θάνατο μπροστά μου» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ευτυχία Μελή τροχαίο: Η Ευτυχία Μελή, η «Κατερίνα Μαρόγλου» από τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, σώθηκε από θαύμα, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

17.05.2020 | 17:06

Ευτυχία Μελή τροχαίο: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις«, Ευτυχία Μελή, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» για τη μοιραία ημέρα αναφέροντας ότι έσωσε τη ζωή της κατά λάθος. «Εγώ από δύο δευτερόλεπτα έσωσα τη ζωή μου κατά λάθος, δηλαδή ζω κατά λάθος. Κάποια στιγμή είδα από απέναντι στην παραλιακή έναν άνθρωπο, ο οποίος έχασε πολύ άσχημα τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε πολλές φορές το αυτοκίνητό του σε ένα τοίχο και από την δική του την πλευρά εκσφενδονίστηκε στη δική μου την πλευρά…

Εγώ πήγαινα προς Σούνιο και αυτός προς Αθήνα και πετάχτηκε σχεδόν στον αέρα. Εγώ ειλικρινά, εκείνη την ώρα είδα τον θάνατο μπροστά μου και απλά είπα στον εαυτό μου «σώστο» και πάτησα γκάζι και πέταξα το αυτοκίνητο δεξιά προς τη θάλασσα και γλίτωσα κατά λάθος. Εντάξει, χθες ήμουν σε σοκ, σήμερα ένιωσα αγανάκτηση για το πόσο, ας πούμε κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουν τη ζωή των άλλων, γιατί αυτός ήταν καθαρά ραλίστας, είχε μετατρέψει το παλιό του αυτοκίνητο σε ράλι… Το ότι η μαμά μου σήμερα δεν με θάβει είναι από θαύμα, είναι από δύο δευτερόλεπτα και πρέπει ο κόσμος να μαζευτεί και να μην τρέχει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευτυχία Μελή.

Ευτυχία Μελή: Η ανάρτηση μετά το τροχαίο

Η ηθοποιός που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, περιγράφει στο Facebook: «Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να  σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου.

Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ.

Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο 😳.
Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων».

Exit mobile version