Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Κουσκούση επίθεση: Έδειραν την παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Κουσκούση επίθεση: Έδειραν την παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Κουσκούση επίθεση: Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες εξαγριώθηκαν όταν την είδαν να τους βιντεοσκοπεί με αποτέλεσμα να της επιτεθούν.

Ιωάννα Κουσκούση επίθεση: Τα αίματα άναψαν σε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες διαπληκτίστηκε με σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων της πόλης. Η Ιωάννα Κουσκούση ήρθε σήμερα αντιμέτωπη με αγνώστους που παρείσφρησαν σε πορεία πολιτών που διαμαρτύρονταν για τα “τσιπάκια και τα εμβόλια” με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, εξαγριώθηκαν όταν είδαν την παρουσιάστρια να τους βιντεοσκοπεί, με αποτέλεσμα να της επιτεθούν με κλοτσιές σωριάζοντας την στην άσφαλτο.

Δείτε τo βίντεο που ανέβασε το protothema.gr

Ιωάννα Κουσκούση: Ωρύεται και βρίζει σε μαγαζί, επειδή της είπαν να βάλει αντισηπτικό

Λίγες ημέρες πριν προκάλεσε ξανά επεισόδιο δημιούργησε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση, σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, επειδή της ζήτησαν… να βάλει αντισηπτικό! Όταν οι υπάλληλοι τής είπαν πως θα πρέπει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια μπαίνοντας στο μαγαζί, εκείνη αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μάλιστα, ξεκίνησε να τραβάει και… selfie βίντεο με το κινητό της, το οποίο και ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook.

Ο σεκιούριτι του καταστήματος τής απαντά πως “δεν είναι κάτι διαφορετικό” από τους υπολοίπους που δέχονται κανονικά να απολυμάνουν τα χέρια τους, ενώ εκείνη ουρλιάζει και βρίζει τον κόσμο που αντιδρά, αποκαλώντας τους “πρόβατα”.

Ευγένεια και… θηλυκότητα

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσιάστρια που έγινε… σταρ, είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές πριν από περίπου ένα μήνα, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση. Τότε, έκανε πάλι… “τσαμπουκά” στους αστυνομικούς, εκείνοι της επέβαλαν πρόστιμο και η παρουσιάστρια το έσκισε επιδεικτικά. Επιπλέον, στο παρελθόν η ίδια κυρία είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι μόδας “Shopping star”, ενώ φωτογραφιζόταν και με τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την… αγάπη της μέσω social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις