Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιόδρας live 15/5: Ζωντανά σήμερα η ενημέρωση και όχι γραπτώς
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας live 15/5: Ζωντανά σήμερα η ενημέρωση και όχι γραπτώς

Τσιόδρας live 15/5: Προ ολίγου, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00.

Τσιόδρας live 15/5: Live θα γίνει η σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Προ ημερών, υπενθυμίζεται, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας ότι παύει η καθημερινή ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλία και πως θα γίνεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Τις τελευταίες ημέρες, όποτε δεν γίνεται η ζωντανή ενημέρωση, εκδίδεται ανακοινωθέν με τα νέα κρούσματα -και τυχόν νέους θανάτους- από το υπουργείο Υγείας.

Προ ολίγου, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι «η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου για το νέο κορονοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.» Ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη χθεσινή ενημέρωση, αναφέρθηκε εκτενώς στο «φαινόμενο» της Σουηδίας και τους νεκρούς που καταγράφονται καθημερινά στη σκανδιναδική χώρα,ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει η καραντίνα με τους καύσωνες.

Δείτε ακόμη

Συναγερμός στην Κάντζα για πύθωνα -Τον εντόπισαν κάτοικοι

Στους 159 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξαν δύο γυναίκες

Η στιγμή που το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου φτάνει στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις