Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά – δημοσιογράφος: Αναίτια επίθεση σε ρεπόρτερ στη Λάρισα
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά – δημοσιογράφος: Αναίτια επίθεση σε ρεπόρτερ στη Λάρισα

Ρομά - δημοσιογράφος: Αναίτια επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος τοπικού μέσου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για τα επεισόδια στην περιοχή.

Ρομά – δημοσιογράφος: Επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος τοπικού Μέσου στα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή Νέα Σμύρνη της Λάρισας. Την ώρα που εκπρόσωποι των Ρομά παρέθεταν στα τηλεοπτικά συνεργεία τα αποτελέσματα εξετάσεων αντισωμάτων που υπεβλήθησαν και τα οποία βγήκαν αρνητικά, ο Πάνος Γαρουφαλιάς του εντύπου larissa net και του larissanet.gr δέχτηκε αναίτια επίθεση με γροθιές από ομάδα παρευρισκομένων, υπό το βλέμμα αστυνομικών δυνάμεων.

Χτύπησαν με πέτρες ρεπόρτερ του Alpha μετά από ρεπορτάζ σε παραλία – Την έστειλαν στο νοσοκομείο

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο μάτι και τη διακομιδή του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισα.Την είδηση επιβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, Astra, λέγοντας παράλληλα πως του μετέφεραν ότι υπήρξε και προσπάθεια να χτυπήσουν δημοσιογράφο με αυτοκίνητο.

«Δεν υπάρχουν θετικοί στον κοροναϊό» υποστηρίζουν οι Ρομά

Την ίδια στιγμή, ορισμένοι Ρομά υποστηρίζουν πως δεν είναι θετικοί στον κοροναϊό. Μιλώντας στις κάμερες το μεσημέρι της Παρασκευής, έδειχναν τις βεβαιώσεις τους, τονίζοντας πως υποβλήθηκαν στα τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια στη Λάρισα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αντιθέτως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι είναι μολυσμένοι από τον ιό. Το γεγονός αυτό τους έκανε να ξεσηκωθούν.

 

Δείτε ακόμη

Σοφός κατά Βερβεσού για τη Δόγκα: “Δεν κάνουμε εφόδους σε δικαστήρια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις