Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπορικά Δευτέρα 18/5: Ανοίγουν νωρίτερα, δόθηκε το “πράσινο φως”
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπορικά Δευτέρα 18/5: Ανοίγουν νωρίτερα, δόθηκε το “πράσινο φως”

Εμπορικά Δευτέρα 18/5: Ποια καταστήματα ανοίγουν επίσης τις πόρτες τους από τη Δευτέρα μετά το «πράσινο φως» από τους λοιμωξιολόγους

Εμπορικά Δευτέρα 18/5: Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης πριν από λίγο αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα να ανοίξουν όλα τα Mall. “Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με ταχύτητα” πρόσθεσε ο υπουργός.

Αναμένεται να εκδοθεί και δελτίο Τύπου άμεσα από το υπουργείο αναφορικά με όλους τους κανόνες του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων. Να σημειωθεί πως τα εμπορικά κέντρα ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 1 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, τα στοιχεία που έχουν από τους λοιμωξιολόγους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.Μαζί με τα εμπορικά κέντρα την ερχόμενη Δευτέρα θα επαναλειτουργήσουν επίσης, σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση, τα ζωολογικά πάρκα, οι βοτανικοί κήποι, τα ινστιτούτα αισθητικής και διαιτολογίας, οι υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων.

Αναφορικά με την εστίαση, πηγές του υπουργείου δήλωσαν πως ισχύει η 1η Ιουνίου και πως από εβδομάδα θα αξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και αναλόγως θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις