Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισαγγελέας Δόγκα – Τοπαλούδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τους γονείς
ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας Δόγκα – Τοπαλούδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τους γονείς

Εισαγγελέας Δόγκα - Τοπαλούδη: "Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ", έγραψε.

Εισαγγελέας Δόγκα – Τοπαλούδη: Ανατριχιαστική ήταν η χθεσινή αγόρευση της Εισαγγελέως Αριστοτέλειας Δόγκα, στη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους. Ζητώντας την ενοχή του Ροδίτη και του Αλβανού, η Εισαγγελέας Δόγκα τόνισε στους δικαστές πως οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη φοιτήτρια “ακόμη και νεκρή”. Επανέλαβε δε, πως εξαιτίας πλημμέλειας των αρχών , το δικαστήριο δεν έχει μπροστά του και άλλα θύματα “αυτών των τοξικών ανθρώπων που κάθονται στο εδώλιο”.

“Την περισσότερη ώρα δεν άκουγα έκλαιγα”, είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας για την αγόρευσή της. “Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε εμείς και η ελληνική κοινωνία”, δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Η μητέρα της άτυχης 21χρονης, κ. Κούλα Τοπαλούδη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έκοψε μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα και μετά τη δίκη, ο πατέρας της κοπέλας, τα έδωσε στην Εισαγγελέα, λέγοντας της πως “είναι από την Ελένη”.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η Εισαγγελέας ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τη φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που της έδωσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, τα οποία τοποθέτησε σε βάζο πάνω στο γραφείο της. “Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ”, έγραψε η κ. Δόγκα.

Δίκη Τοπαλούδη: Καταπέλτης η εισαγγελέας στην αγόρευση της

Δείτε ακόμη

Ο Γιάννης Τοπαλούδης έδωσε λουλούδια στην εισαγγελέα – Μετά τη συνταρακτική αγόρευση (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις