Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπράιαν Άνταμς – Κινέζοι: Ο κορονοϊός, η Κίνα και η μισή συγγνώμη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράιαν Άνταμς – Κινέζοι: Ο κορονοϊός, η Κίνα και η μισή συγγνώμη

Μπράιαν Άνταμς - Κινέζοι: Μισή συγγνώμη από τον Μπράιαν Άνταμς για τους «γα@@@νους μπάσταρδους» Κινέζους.

Μπράιαν Άνταμς – Κινέζοι: Συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από την οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram με εκφράσεις όπως «γα@@@νοι μπάσταρδοι» για τους Κινέζους χωρίς, όμως, να την αποσύρει ζήτησε ο Μπράιαν Άνταμς με νέα του ανάρτηση. Ο Καναδός τραγουδοποιός υποστηρίζει ότι το κίνητρό του με την αναφορά στις αγορές στις οποίες πωλούνται ζωντανά ζώα όπως νυχτερίδες κ.α. δεν ήταν οι θεωρίες για την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα αλλά η θέλησή του να προωθήσει το κίνημα των vegan. «Συγγνώμη σε όλους όσοι προσβλήθηκαν από την χθεσινή μου ανάρτηση. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλά ήθελα να ξεσπάσω για την τρομακτική βιαιότητα κατά των ζώων στις wet markets, που μπορεί να είναι η πιθανή πηγή του ιού, αλλά και να προωθήσω τον veganism» έγραψε ο Μπράιαν Άνταμς.

Στην χθεσινή του ανάρτηση ο Άνταμς είχε χρησιμοποιήσει πολύ σκληρά λόγια τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια» με αρκετούς να ξαφνιάζονται από την επίθεση του και να την χαρακτηρίζουν έως και ρατσιστική.

«Όλος ο κόσμος τώρα είναι “παγωμένος”, για να μην αναφέρω τους χιλιάδες που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό» προσθέτει εμφανώς οργισμένος ο διάσημος τραγουδιστής. «Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς – εκτός από ένα “γα@@@νο ευχαριστώ” – είναι: γίνετε vegan» κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/CADYjsonDVJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CADYjsonDVJ/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις