Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Κοσιώνη: Νέος οχετός κατά ΣΚΑΙ για τα τεστ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Κοσιώνη: Νέος οχετός κατά ΣΚΑΙ για τα τεστ

Πολάκης - Κοσιώνη: Επίθεση κατά της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σίας Κοσιώνη και δημοσιογράφου.

Πολάκης – Κοσιώνη: Με αφορμή το διάγραμμα που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ για τα τεστ που γίνονται στην Ελλάδα ανά κρούσμα, στατιστική που αφορά τις ιχνηλατήσεις που γίνονται όταν βρεθεί θετικό κρούσμα τόσο στο οικογενειακό του περιβάλλον όσο και ευρύτερα, ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημοσιογράφου που παρουσίασε τα στοιχεία.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!
Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε σκοϊλικιασμενη ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη ,γ@μω το μετζη του νεούκτη μου μέσα;;;;;;
Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;;
Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!

Η ανάρτηση αυτή έδωσε την αφορμή σε πολλούς να υποστηρίξουν ότι ο πρώην αναπληρωτής και γιατρός Παύλος Πολάκης δεν γνώριζε τι σημαίνει τεστ ανά κρούσμα, ενώ η υπόθεση πήρε και ευρύτερες διαστάσεις καθώς τα Ellinikahoaxes αμφισβήτησαν την πρωτιά της Ελλάδας που ισχυριζόταν το γράφημα που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ.

Έγραψαν τα ellinikahoaxes:

Ενώ οι πηγές των δεδομένων είναι οι επίσημες κρατικές, και το γράφημα που παρουσιάζεται παραπάνω μέχρι και τις 5 Μαΐου τεχνικά είναι ορθό, αυτό το γράφημα από μόνο του δεν μπορεί να υποστηρίξει τον ισχυρισμό περί πρώτης θέσης της Ελλάδας στη διενέργεια τεστ πανευρωπαϊκά ή παγκοσμίως, καθώς διαθέτει ένα επιλεκτικό δείγμα χωρών. Στην καταμέτρησή μας για όλες τις χώρες που διέθεταν δεδομένα για τις 9 Μαΐου στο λήμμα του Our World In Data (τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), η Ελλάδα βρισκόταν στην 27η θέση διεθνώς. Σε υψηλότερες θέσεις βρίσκονταν μεταξύ άλλων και ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Εσθονία, η Τσεχία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Λετονία και η Λιθουανία.

Ο Παύλος Πολάκης πάντως επανήλθε καταφερόμενος εναντίον του ΣΚΑΙ:

Από το ανάποδο διάγραμμα της Αναπτυξης μέχρι το διάγραμμα με τα “ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ”(!!!!) ένας ΣΚΑΙ δρόμος ….
Η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία στα όρια του απόλυτου εξευτελισμού για να στηρίξουν τη ΝΔ τότε και τώρα !!!
Τότε έδειχναν ανάποδα τα τρίμηνα για να φαίνεται πως η ανάπτυξη πέφτει επι ΣΥΡΙΖΑ .
Τώρα διαιρούν τα τεστ που έγιναν με τα κρούσματα και το αποτέλεσμα που είναι μεγάλο σε σχέση με αλλες χωρες (ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) το προβάλλουν ως επιτυχία για να πουν στο “πόπολο” ορίστε κάνουμε τεστ τι παραπονιέστε;;;Αυτό τη στιγμή που ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που είναι ο δείκτης που ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ είναι ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ στην Ευρώπη και διεθνώς !!!
Νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους!!

ΥΓ .και βέβαια η απάντηση στο τρολαρισμα που έκανα στους αμόρφωτους και κατευθυνόμενους δημοσιογράφους χρησιμοποιώντας τα πρόσφατα αγλαισματα των τηλεκαταρτισεων (γιατί αντίστοιχου διανοητικού επιπέδου με αυτά τα κείμενα τύπου σκοιλ ελλικικου και μετζη του νεουκτη,είναι και αυτός ο “επιδημιολογικος δείκτης”) τότε η απάντηση είναι “επίθεση του Πολακη με ακατονόμαστες εκφράσεις στο δημοσιογράφο”!!!

Βρε ΑΝΤΕ παίξτε παραπέρα! Δεν σας βρίζω σας δουλεύω για την αμορφωσιά σας και κάνω χάζι πως λιβανίζετε τα αφεντικά σας!
Μαζί με μενα πολλές χιλιάδες κάνουν το ίδιο που γίνονται κάθε μερα και περισσότεροι γιατί σας πήραν χαμπάρι!!!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις