Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μάσκα σούπερ μάρκετ: Απίστευτα βίαιο περιστατικό στο Λος Άντζελες
ΚΟΣΜΟΣ

Μάσκα σούπερ μάρκετ: Απίστευτα βίαιο περιστατικό στο Λος Άντζελες

Μάσκα σούπερ μάρκετ: Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα δείχνει τον καβγά και την προσπάθεια άλλων υπαλλήλων να σταματήσουν τους νεαρούς.

Μάσκα σούπερ μάρκετ: Ένα ακόμη περιστατικό βίας με φόντο την πανδημία εκτυλίχθηκε στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες και έναν υπάλληλο σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα μέσα σε ένα σουπερμάρκετ της αλυσίδας Target στην Καλιφόρνια με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς με τον υπάλληλο φύλαξης. Το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Μαΐου. Την ώρα που οι άνδρες συνοδεία υπαλλήλων κατευθύνονταν προς την έξοδο του καταστήματος, αφού δε φορούσαν μάσκα και επομένως δεν τηρούσαν τον κανόνα της υποχρεωτικής χρήσης της, «ξαφνικά, χωρίς να προκληθούν, γύρισαν και χτύπησαν τον υπάλληλο του καταστήματος».

Φρίκη: Τούρκος ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του που είχε κορονοϊό – “Ποτέ δεν τον ήθελα”
Ο έρωτας δεν… υπολογίζει πανδημίες – 20χρονος έφτασε από τις ΗΠΑ στη Γερμανία
Μυστήριο με φλεγμονώδες σύνδρομο που “χτυπά” παιδιά – Πέντε έχουν καταλήξει

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα δείχνει τον καβγά και την προσπάθεια άλλων υπαλλήλων να σταματήσουν τους νεαρούς, με αποτέλεσμα όλοι να πέφτουν στο έδαφος. Ένας από τους φρουρούς έσπασε τον αριστερό ώμο του κατά τη διάρκεια του καβγά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι δύο ύποπτοι, ο 31χρονος Φίλιπ Χάμιλτον και 29χρονος Πολ Χάμιλτον, συνελήφθησαν την ίδια μέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις