Άδωνις – Πολάκης ανάρτηση: To “σούργελο” και το tweet Γεωργιάδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Πολάκης ανάρτηση: To “σούργελο” και το tweet Γεωργιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκαλεί αντιδράσεις

12.05.2020 | 11:46

Άδωνις – Πολάκης ανάρτηση: Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση στο facebook του πρώην αναπληρωτή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αφορμή ρεπορτάζ του Σκάι. Στο ρεπορτάζ υπήρχε ο τίτλος ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον αριθμό των τεστ ανά κρούσμα, γεγονός που αμφισβητεί ο πρώην υπουργός. Εγραψε έτσι έξαλλος σχόλιο στην σελίδα του στο facebook λέγοντας:

ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!
Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε σκοϊλικιασμενη ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη ,γ@μω το μετζη του νεούκτη μου μέσα;;;;;;
Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;;
Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!

Γενέθλια για τον Πολάκη: Οι καλεσμένοι, η ζεμπεκιά, τα σπασμένα πιάτα

Η ανάρτηση αυτή του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που σημείωσε από την πλευρά του στο twitter: Αυτός ο άνθρωπος που εκφράζεται έτσι, ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της Ελληνικής Δημοκρατίας επί 4,5 χρόνια Σύριζα και συμβολίζει την πραγματική βούληση του @atsipras⁩ να κάνει “κεντροαριστερή” στροφή….αφιερωμένο σε όσους έχουν ακόμη αυταπάτες για τον Τσίπρα.

Η απάντηση στη ΝΔ για τη φωτο με το τσιγάρο στο χέρι

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης απάντησε και στη Νέα Δημοκρατία που δημοσίευσε φωτογραφία του με τσιγάρο – ως απάντηση στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάνει και άλλα “ανήκουστα εγκλήματα” όπως το ότι είναι ψαράς και μηχανόβιος αλλά όπως λέει “παιδεραστής, λαμόγιο και μιζαδόρος δεν είμαι”. Η ανάρτηση του στο Facebook κλείνει με την… προειδοποίηση: «Θα ξαναέρθουμε και όλα θα είναι αλλιώς»!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Η πρώτη φωτογραφία είναι η απάντηση της ΝΔ στο εξαιρετικό άρθρο του Αλεξη Τσίπρα σήμερα στην ΕφΣυν !!! Μιλάμε για βάθος σκέψης,πλούτο επιχειρημάτων …. Επειδή  έχει παλιώσει αυτή η φωτογραφία, σας δίνω κι άλλα επιχειρήματα με τις επόμενες.Εκτος από καπνιστής κανω κι αλλά ανήκουστα εγκλήματα: είμαι και κυνηγός και ψαρας και μηχανόβιος !!!!!

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…….

ΥΓ για την ιστορία. Η φωτογραφία στο υπουργειο είναι μετά από τη λήξη της συνάντησης διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές Καρδιολογικού υλικού το 2017 που τους αναγκάσαμε σε μείωση τιμών 20-25%….. Σας έτσουξε πολύ τότε αυτό και φαίνεται από αυτά που κάνουν σήμερα οι ΚαρβελοΝταβεληδες με την πολιτική σας κάλυψη …..

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Exit mobile version